Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elhatároztam, hogy megveszem valamelyik szim játékot az online miatt, de nem tudom, hogy melyiket.Mivel az online részét egyiknek sem ismerem ezért elég nehéz a választás.Olyan lenne jó amibe néha néha betudok szálni egy egy versenybe.A fiam miatt komolyabb versenyek nem jöhetnek szóba(lökdös,átszalad a tévé elött,stb...)<#ejnye1>#ejnye1>.Persze az sem árt ha sokan játszák és sok verseny indul délutánonként.Ha valaki tud ajánlani valamit azt megköszönöm.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
nem tom mibõl csináljam a dobozt😄 fa nincs itthon ami jól megmunklható lenne venni meg nemakarok 😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Valószínû maradok majd a passzív cockpitnél, majd ha házam lesz (meg pénzem <#vigyor2>#vigyor2>), akkor majd jöhet valami nagyobb<#lookaround>#lookaround>
Meg õ így kérte.
Meg minden videjoban így van, ami ilyen megoldás.
Mondjuk az atteunátor max 5-5 cm tud majd mozdulni, ez inkább olyan Forca vibration kiegészítés, persze a jó irányba dönt, tehát akár még FFB nek is nevezhetnénk 😄
Engem a kormány még nem is, a pedál zavarna. Hogy fékezésnél még közeledik pár centit 😄
Az ateuátort meg a csuklót nemtom milyen lesz, azt csak úgy csináltam. Az ülés kb méret, A kormány, pedál váltó, az jó távba van, kényelmesen. A TV meg az 50" méret, ami elé tolva akarod. Szétszedhetõ, de még sok mindent levehetünk meg felrakhatunk. Soká lesz a mûhelyben jó idõ :S 😄 .
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ez így jó is lenne<#whatever>#whatever>
Van itt LCD is, meg a legkönnyebben így lehetne mozgásba hozni az ülést. Kérdés, hogy egy ilyen megoldás mennyire lehet zavaró vezetés közben, nem rángat-e annyira, hogy a lábam rángatózik a pedálon. Vagy az akkor is megvan, amikor az egész "cumó" mozgatva van?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Nekem egy analóg ford. szám mérõ elég is lenne, váltást segítõ LED sorral és sebességfokozat kijelzéssel<#vigyor0>#vigyor0>
#2125 - Ehhez is van program, amivel rá lehet küldeni pl. a ford. számot, idõket, meg egyéb adatokat?
mekkora moniorod lesz a mostani is akkor mind az állat😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
hát nem tudom😄
a mozgása sztem túl erõs de kurva jó a cucc
fékezéskor emg gázadáskor nagyon megburul azt nem lehet valahogy tompitani?😄
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Annyi hangja van mint egy pici elektromos motornak, amikor kifúj a szelep meg mint egy hónalj-spraynak .
ha igen akkor kompresszor nem zavar vezetés közbe?😄
mindenképpen a billenytyûset!<#idiota>#idiota>
na holnapm megveszem az USB-s billenytyûzetem és a héten még valószínûleg nekiállok a pointer átal linkelt kézifék megépítésének! képeket a kézifék készülésérõl majd csinálok és feltöltöm a topicba!
szurkoljatok😄
Elõbb elfelejtettem belinkeli, az nem az enyimé 😊
Nekem van egy LCd panelem odahaza, majd megpróbálok az LCDhype oldalon infót kérni, hogy milyen lcd contollert kéne rákötni, hogy használni is tudjam. De lehet ponnt az õ eszközük lesz rá alkalmas az USB13700 LCd controller.
Egy ilyen USB-s controllerrel, egy 320x240 LCD panellel 70Euro pl.
De ha kisebb méret kell, sokkal olcsóbban is ki lehet jönni. Még csak most kezdek belemélyedni.
(Haverom Corolla mûszerfaláról fotó alapján, azért kevés a fordulatszámméárõ)
Ahogy látható tetszõlegsen mindenki kedvére kirakhatja azt a képernyõre, LCD kijelzõre (pl.G25) LCDHYPE/LCDSTUDIO progival. Most épp errõl olvasgatok, ha valaki mást is érdekel hajrá 😄
Itt épp azt ecseteli hogy akár egy másik gépnek a képernyõjét hálózaton keresztül használhatjuk ilyenre 😄 Persze ez az egész az X-sim Motion progi mellékes "hozadéka". Ezt is tujja.
ahhoz meg hogy valami gondot okozzon ellenállást kéne beforrasztani azt meg azért észreveszi az ember 😄
akkor okozhat esetleg gondot hogyha rövidzárat okozol az óncseppel
Ha világvevõ rádiót készítesz akkor tuti 😄
5Volt, megy, nemmegy, valami nagy dolgot kell az útba raknod hogy ne mûködjön 😄