Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Jeeeee :D
Nem adtam fel a tegnapi harcot az LFS-el :D Mint írtam nekem is azt csinálta amit neked. hátramenet és se kép se hang. (na azért nem azért mert én ilyen jó fej vagyok, csak a Leo Bodnar panelt is ponnt így kéne meghajtani , de az se ment amikor otthon próbálgattam).
Most végre elindult:
Sajnos felváltani valamiért nem akart a program, pedig azt hiszem az 'S' vagy 'D', és mivel kicseszettül lassú ez a számítógép (lfsel stabilan 2,5 fps is akár) a melóban nem is erőltettem tovább.
Na 2 ötlet, de nincs erőm kikisérletezni hogy csak az egyik vagy másik, vagy mindektő miatt indult el. Inkább leírom.
A Leo Bodnaros topicba egy srácnak akkor indult el, amikor átírta a 127.0.0.1 Ip címet, (ami ugye saját magad lennél) valós IP címre. Neki így megoldódott a kijelzővel, nekem azt hiszem nem. A másik hogy az outgauge portot is bekapcsolod. na mind1, itt a két cgf file:
lfs.cg sorai:
Conn To Master 1
OutSim Mode 1
OutSim Delay 1
OutSim IP 192.168.1.103 //// ugye ez a saját ipcímem itt a hálózaton
OutSim Port 0
OutSim ID 0
OutGauge Mode 1
OutGauge Delay 1
OutGauge IP 192.168.1.103
OutGauge Port 30001
OutGauge ID 0
SIM_Monitor.INI sorai:
LFS_InSim_PORT_NO=29999
LFS_RECV_PORT_NO=22222
LFS_PC_IP_ADDR=192.168.1.103
LFS parancsikon:
I:\LFS\LFS.exe /insim=29999
Már csak az a jópofa kérdés, hogy ha az IP cím átírás oldotta meg, akkor ha épp fut a Hamachi, akkor annak magasabb priorítása van, lehet annak az ip címére kéne átírni? :D