Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Jeeeee :D
    Nem adtam fel a tegnapi harcot az LFS-el :D Mint írtam nekem is azt csinálta amit neked. hátramenet és se kép se hang. (na azért nem azért mert én ilyen jó fej vagyok, csak a Leo Bodnar panelt is ponnt így kéne meghajtani , de az se ment amikor otthon próbálgattam).
    Most végre elindult:

Sajnos felváltani valamiért nem akart a program, pedig azt hiszem az 'S' vagy 'D', és mivel kicseszettül lassú ez a számítógép (lfsel stabilan 2,5 fps is akár) a melóban nem is erőltettem tovább.
    Na 2 ötlet, de nincs erőm kikisérletezni hogy csak az egyik vagy másik, vagy mindektő miatt indult el. Inkább leírom.
    A Leo Bodnaros topicba egy srácnak akkor indult el, amikor átírta a 127.0.0.1 Ip címet, (ami ugye saját magad lennél) valós IP címre. Neki így megoldódott a kijelzővel, nekem azt hiszem nem. A másik hogy az outgauge portot is bekapcsolod. na mind1, itt a két cgf file:

lfs.cg sorai:
    Conn To Master 1
    OutSim Mode 1
    OutSim Delay 1
    OutSim IP 192.168.1.103 //// ugye ez a saját ipcímem itt a hálózaton
    OutSim Port 0
    OutSim ID 0
    OutGauge Mode 1
    OutGauge Delay 1
    OutGauge IP 192.168.1.103
    OutGauge Port 30001
    OutGauge ID 0

SIM_Monitor.INI sorai:
    LFS_InSim_PORT_NO=29999
    LFS_RECV_PORT_NO=22222
    LFS_PC_IP_ADDR=192.168.1.103

LFS parancsikon:
    I:\LFS\LFS.exe /insim=29999

Már csak az a jópofa kérdés, hogy ha az IP cím átírás oldotta meg, akkor ha épp fut a Hamachi, akkor annak magasabb priorítása van, lehet annak az ip címére kéne átírni? :D