Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Elvileg ezekkel műkszik:
    (SimBin) GTR
    (SimBin) GT Legends
    (SimBin) GTR2
    (SimBin) RACE07 / GTR Evolution / STCC The Game
    (ISI) rFactor minden verzió
    De még nem tudom jó lesz e!!! Pont a legfőbb cuccok hiányoznak a microchip(PIC18F4550-I) a 2db IC(74HC595N), és a 7 szegmenses kijelzők. De a jövőhét közepe-vége felé elvileg megjönnek. Picit félek hogy nem sikerül, mert tényleg sokat melóztam rajta, nem egyszerű ez a nyáklapozás-forrasztás! Életemben nem csináltam ilyent, és egyből ilyen sok 1milliméter széles sávos 2 oldalas áramkörrel kezdeni nem egyszerű!!! Sokat kellett javítani végig, nagyon sok időt felemésztett. Meg most a majdnem végén kilámpázni minden kört, hogy nincs e "zárlat", vagy rossz a forrasztás. Hát volt 1-2, leginkább forrasztáskor a pont mellett elégettem a nyáklap réz sávját, szabad szemmel nem is láttam, de mégis nem érintkezett. Árban kb18-20e Ft körül lesz a vége, igaz ebben van a drága maratószer, 2× annyi 2 oldalas nyáklap, forraszón, a microchip beégetése(így rendeltem), stb. Ami jelent pár ezrest. De ha nem próbálom meg sosem lenne ilyenem. Ha valakit érdekel akkor segítek majd összehozni, mit hogyan honnan szereztem be, mert az sem volt olyan egyszerű, de addig ne álljon neki senki, míg nekem nem műkszik nehogy valami ne stimmeljen, a sok lóvét meg elköltötte rá!