Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hello rbal, udvozollek, jo hogy viszatertel. Azok a hoszu egyenes sunik sok tuskevel azok mik? A tobbi vilagos. Szabin voltal? Egy ideig nemlattalak itt...

Na gyerekek, hurrrraaaaaa A SimConMETER fent van a helyen ahol lennie kell. Meg jobb mint elterveztem, ugyanis nem kell alaja faragnom szivacsokbol olyan format hogy paszoljon a G25 kormanyhaz profiljara. Szivacs torolve. Nagyon popec! Vegre van egy komplet tachometerem a G25-on. A derekam majd le szakad má ahogy tergyelve furtam a balkonon. De mikor gorbitettem a 3mm vastag ALU szalagokat kb 160 fokba, jol meg kellett kalapalnom hogy egy picit gorbuljon. A szomszedok is kijottek, hogy dol a haz, vagy mi van...
    De csucs, kezd alakulni.
    Mar csak a dashboard button panel tartojat kell "L" profilbol elkeszitenem , asztan kezifek felfogatas, es RACE