Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
tomi555 #3989 én e-bayen rendeltem és 2db volt kb 5000ft. és nem csak hogy aluminiumnak néz i hanem az is:) annyi benne a trükk hogy a két oldalára fel van ragasztva nyúlásmérő bélyegek és ezek vannak megfelelően hídba kötve. Ha ráteszel pl 10V feszt akkor a két méredő szálon 5V fog kijönni. Ha elkezded megterhelni akkor ez a feszültség az egyik szálon + a másikon - irányban tolódik el pár mV-tal. Ennek az értéke függ a cellától és a tápfesztől is. Ennek az érzékelésére kell építeni egy diff erősítőt, pontosabban a precizitás miatt inkább egy mérő erősítőt.
Ezzez után akár már a G25 elektronikájára is ráköthted(feltéve hogy az erősítő 0-5V közötti jelet ad ki)
És közben találtam is egy linket neked, én is tőlük rendeltem csak más típust(utólag már kicsit bánom)
link