Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Gyrekek valaki mar magyarazza el nekem mi a frasz az a Load Cell dolog. Eddig lattam G25 pedal Load Cell modot, ott vacakoltak a rugokkal meg a fek pedallal, nemtom, hogy kemenyebb legyen vagy mi... Nem nagy ertelmet latom. Pedig a G25 fek pedal eleg kemeny szerintem. Probaltam, 25kg ha nyomod.
    No de a lenyeg amit akarok. Vegre visza jott a Leo Bodnar es akarok tole rendelni egy 32 gombos controllert a button panelemhez.
    Akkor ott vannak a:
    1. BU0836X joystick controller
    2. BU0836 Precision joystick controller
    3. BU0836A Ultra precision joystick controller
    4. BU0836-LC Load cell USB interface

Ha jol ertem akkor a 1 es 2 kozott az a kulombseg hogy a 1 az kulon fuggetlen csatlakozoja minden gombnak egy drot par (ketto drot) es anyit kotsz be amenyi gomb kell, es az analog az 12 bites.
    Es a 2 az matrix 6x6. Szoval ott nemlehet bekotni 10 gombot? Be kell kotni mind a 36ot? Ez a cucc 10 bites.
    Akkor ott a 3, az ugyan az mint a 2, csak az analog 12 bites, mas kulombseg nincs a 2 es 3 kozott ha jol ertem.
    Na es most a lenyeg! Mi a 4? En ugy nezem tok ugyan az mint a 2.
    36 darab matrix button 6x6, es az analog 10 bites. De akkor mi a lenyege a 4-nek? Mi az a load cell? Nemlatok kulombseget a 2 es 4 kozot.
    Valaki magyarazza mar el, vagy legalabb te Pointer, gondolom te erted . Nehogy olyat vegyek ami nem lesz jo.