Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat azt nemtudom hogy azt hogy hivjak szakkifejezessel. De nyugottan kinyomtathatod es ugy futkoshatsz vele. Ugyanis mikor en keztem a cockpit epitest (mar lassan fejezeb be, vegre) en is ugyanugy oszeszettem par kepet azokrol a dolgokrol amik kelletek es nemtudtam hogy hivjak. Gondoltam mindig jobb ha latja az illeto mint ot a levegobe magyarazzam neki hogy mirol is van szo. De le a kalappal ha szerzel valamit, mert en oszefutkostam tobb szaz uzletet es ceget, es sok dolgot lehetetlen volt beszerezni, annak ellenere is hogy volt rola kep es pontossan tuttam mi kell. Szerintem nemi esej van ra hogy egyenkent beszerezd a cuccokat, de az se lesz konyu. Sehol se lattam olyan cuccokat, egyetlen uzletet kiveve ahol volt par rugo, olyan formaju is mint a kepen van.
    Szoval sok sikert, es ha sikerul valamit szerezni akkor arrol biztos szamolj be hogy hol vannak olyan cuccok.