11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#3927 Hát a Sim-Tools, az átvisz minden adatot a gumi infókon kívül...... :S
A TakaTeC-nek van ez a "SIM_Monitor_AddOn.exe" -része, az lehet írja, csak kuva randa, próbála ki.
Illetve az X-Sim is kiír adatokat másik képernyőre, olyan formában ahogy akarod, de sajna "current tire informations - no"
ahogy nézem -
#3926 És nem tudsz valami olyan programot amivel a lfs adatokat átudom vinni másik kijelzöre ?Pl 1 monitoron megy a játék és a másik kijelzöre meg átviszem az adatokat pl gumi hőmérséklet stb -
#3925 Nem :P csak kvíz kérdés volt :D
Tegnap már elkezdett éledezni az ablaktörlő elektronyika :D Majd készítek hozzá valami apróságot hogy teszteljem :D -
#3924 Az azért van hogy felkeményedjen, az elején amikor elkezded benyomni a pedállt még keveset akar nyomni a kemény rugón, később ahogy forog az excenter pedig többet szeretne. Viszont arra jutottam, hogy ez potinál kell csak, loadcellnél nem. -
#3923 Elméletben jobb, csak gyakorlatban nem. A tolópoti kb 3 hónapig bírja ha használod is. Legalábbis ilyen 2000Ft/darab árkategóriáig. Nincs lezárva ugye, beleszáll a kosz, dzsuva. Ezért használnak forgót. -
#3922 Arra nem, az egy kaki programm, már mindenki elfelejtette :D -
#3921 Hat azt nemtudom hogy azt hogy hivjak szakkifejezessel. De nyugottan kinyomtathatod es ugy futkoshatsz vele. Ugyanis mikor en keztem a cockpit epitest (mar lassan fejezeb be, vegre) en is ugyanugy oszeszettem par kepet azokrol a dolgokrol amik kelletek es nemtudtam hogy hivjak. Gondoltam mindig jobb ha latja az illeto mint ot a levegobe magyarazzam neki hogy mirol is van szo. De le a kalappal ha szerzel valamit, mert en oszefutkostam tobb szaz uzletet es ceget, es sok dolgot lehetetlen volt beszerezni, annak ellenere is hogy volt rola kep es pontossan tuttam mi kell. Szerintem nemi esej van ra hogy egyenkent beszerezd a cuccokat, de az se lesz konyu. Sehol se lattam olyan cuccokat, egyetlen uzletet kiveve ahol volt par rugo, olyan formaju is mint a kepen van.
Szoval sok sikert, es ha sikerul valamit szerezni akkor arrol biztos szamolj be hogy hol vannak olyan cuccok. -
#3920 Csaknem a legujabb fejlesztesed? Ez azt is fogja tudni szimulalni ha fejre alsz a kocsival? -
#3919 Nah pointer a te terveid alapján 2 héten belül kész a pedál szettem:) -
#3918 Jah és pointer , a fékpedálnál miért van a rugo és a pedál között az áttételezés??? -
#3917 Mivel a forma az egészet egy sínből csinálta, így...Azokat az alsó talpakat épen levágni, mert az fontos.
Bár, nem annyira...még kéne csinálni 2 ilyen karikát, csak nagyobbat.És akkor motor mozgatná, nem pneumatika.de ez most hosszú: D -
#3916 Jah és amúgy minnél negyobbat(m3/4 veszek annál jobb strapabírobb nem?) -
#3915 sztetek ha toló potit veszek, az jó, nemtoom miért de nekem az szimpatikusab kialatkítás mint ez a körbe tekergetős:D -
#3914 :D:D:D Van modelboltos ismerős olcsóért szerzek:D -
tomi555 #3913 ez nagyon drága, én már több mint 10 éve modellezek, tudom hogy nem olcsó hobbi de azért ez túlzás. Igaz műanyagot de töredékért megkaphattad volna máshol. -
#3912 Na akkor én mindent köszönöm 1 időre Jövő héten még kínozlak 1 kicsit -
#3911 ez lfs-be is jó ? -
#3910 Direkt bosszant :P :P :P
Ezt vótam kénytelen modellboltban venni :P -
#3909 Jaaa, lineáris ha venni kell, 10KoHm pl. -
#3908 Köszi a segítségét már a mechanikáját vágom. Utolsó kérdés erre a hétre Milyen poti kell gondolom hasonló ami a mostani pedálomba van és akkor levágom a régi kábelt vagy leforrasztom a potméterről és rárakom az újra remélem ilyen egyszerű lesz -
#3907 Pointer a potihoz amivel átviszed a mozgást(tehát ami forgatja a potit) o.yat hol tudok venni, és mi az egyáltalán?:)
-
#3906 Az lessz! Ezt nézd meg azért.
Miért lenne nehéz az elektronika? Beraksz egy potit, amit ha lehet minnél jobban kihajtva megtekerjen, és majd úgy is oda kalibrálódik a kormányod szoftverében a plussz meg mínusz érték ameddig mozog (ezért érdemes kormányra kötni, de létezik erre külön pedal progi is akár). -
#3905 Egyszer már voltam modellboltba, azt hittem rosz országban járok, olyan árakat írtak :D Valami helikopter meg repülő mechanikához ilyen kis gömbcsuklókat ponnt annyiért adtak (M2) mint amennyibe egy SKF kerül, M10-es méretben :D És ez volt a legolcsóbb összehasonlítás :D -
#3904 Tudtam hogy előbb kellet volna ide írnom és nem megvenni a drága alumíniumot A kép már kinyomtatva Már csak ilyen rugókat kell szerezni (meg ne kérdezd honnan ) Aztán neki is állok. Csak attól félek hogy nehezebb lesz megvalósítani az elektronikát egyáltalán ez potméteres? -
#3903 Modelboltba be---> felfüggesztés rugó, állítható nyomtáv , választható elleneállás, és asszem még súlyok szerint is van osztályozva! -
#3902 Jahh, jártál te már ilyen műszaki boltba? A polcon két mp3 lejátszó mellett biztos akad ilyen rugóstag? :D direkt házi készítésű pedálokhoz, nehogy megvedd a drága gyári cumót amin keresnek is valamit :)
Én ilyenkor ha valami spéci dologra szükségem van, tesco Obi stb helyeken megnézem mi az, ami tartalmaz ilyen alkatrészeket pl, és mérlegelem az árát... így sikerült pl akciós leértékelt szorítóból jó kis vasanyagot szerezni a pedál szárához pl :D
Én így oldottam meg, egy fémlap ami ellentart, abba lyukatfúr, ebbe megy be a menetesszár, amin az ünzáró anya feszíti a rugót. pl
Rugót meg itt vettem. -
#3901 Hát csak lehet kapni valamelyik műszaki boltba. Vagy ennél van egyszerűbb megoldás is? -
#3900 Köszi!Mostmár tudom,hogy mire tudom felhasználni a netbookot:D
Remélem 10"-os monitorba simán belefér:D -
#3899 Hát, hívhatod teleszkópnak, de milyen boltban szeretnél te ilyet kérni ? -
#3898 Srácok lenne 1 kérdésem nagy nehezen rávettem magam hogy csinálok egy saját pedált a haldokló dfp- helyett de elakadtam. Szóval a kérdés:Ez teleszkóp? Vagy van ennek valami szakneve is mert nem akarok leégni a boltba egy képet mutogatva hogy ilyen kéne -
#3897 És ez ráadásul xboxhoz van:D -
#3896 Jó kis fejtörés, ebből ki-hogy csinálna motionsimulatort ? :D
-
#3895 Ez már egész jóó motec addon, megy hálózaton is másik számítógépre :D
-
#3894 "probáltam test drive ,nfs undcovert"
FAIL,arcade játéktól ne várj sokat. -
#3893 Jó reggelt esetleg nem tapasztalt valaki olyat hogy,Lfs-be rezeg a kormány de azon kivül más játékba meg nem ?probáltam test drive ,nfs undcovert de semmi és pedig bevan álitva a rezgés -
#3892 Szét kaptam és az a tapasztalatom, hogy nem sokat lehetett használva mert a minőségi és tartós "műanyag" fogaskerekek nincsenek megkopva. Próbáltam úgy, hogy elindítottam a játékot, rángatott, lehúztam a potiról a vezetéket és nem rángatott. Lehet, hogy csak mert nem kapott jelet? -
#3891 Ez kormány elfordulási szög függő pl: FBM-el allig rángat 90fokon de ha állítok 500-at driftre akkor elég bika. Nem hiszem, hogy nincs megoldás. Régen működött. -
#3890 SKYPE pls, egy képre engedélyt kéne kérnem :D -
#3889 Ha úgy érted, hogy a küllők közé, akkor azért nem oda, mert ahhoz el kell engednem a markolatot, legalábbis le kell csúsztatnom róla kicsit a kezem. Hát ilyenre nincs idő mikor az ember 100%-osan koncetrál.
A 2 joy-ra meg olyanokat állítok amiket nem kell azonnal elérnem.
Amúgy az esztétika csak azért nem jött össze, mert az a bádog amin a gombok vannak, nem elég erős és így eláll a szürke tálcától (mert abból van). Na és itt jött képbe a gumi. Hidd el nem így terveztem, de most egy ideig így marad, mert egy jódarabig nem lesz kedvem megint szétszedni.
De működik és nagyon állat. :)
Legközelebb pulzusmérőt kéne szerelni rá. Ez az új ötim.
(Bár ebből úgyse lesz semmi.) -
#3888 köszi a választ