Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
Esetleg több képet a másodikról nem tudsz?30ezerért nagyon megéri,lehet húsvét után le is csapok egyre.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

pointer4
Na, X-Pitet nem bántani <#ejnye1> , az is olyan mint a túrórudi!

<#zavart1>
symbol
Imádlak!! <#vigyor2> ez a második nagyon pöpec 😄DD beszarok 😄 csak így kell még egy monitor szerintem, meg billentyûzet és egér 😄
De olcsó a cucc, és totál testreszabható, nagyon kajak 😊
X-PIT és a többi pénzrablás. 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

pointer4
Az G25 váltó csak szekvenciálisnak van beüzemelve.
A kormányt nem bántani <#beka3><#violent><#gonosz1>
Hoffi
király!
de megmondom õszintén az a koprmány nem olyan jó😄
de az a két h-shifter az úúúúú na meg a cockpit!
nagyon tetszik!
grat hozzá😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

pointer4
Hát ezaz, én se tudnám nagyon 30 alatt tartani a szerkezetet, nemhogy még keressek is rajta 😄
Azt hiszem esténként van fennt, majd õ nyilatkozik tóla ha van kérdésetek 😄
pointer4
Fúúú, 5$ kedvezmény adás alatt ? 😄
Hoffi
és ez 30E? 😮

vagy csak én vagyok hülye? xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

pointer4
Nyomjá rá a nevemre, és képgaléria 😄 1x már mindet belinkeltem 😄
pointer4
Viszont keresgéltem hírdetésekben hibás olcsó kormányokat, és találtam egy gyöngyszemet 😄
Kedves Mabo kollega, készít szép cockpiteket 😄
Nem régen beszéltem róla hogy kéne valami ilyesmit építeni, még egy-két ötletem is lett volna, de az úr teljesen kimerítette az elképzeléseimet 😄 Úgyhogy ezzel se kell többet foglalkoznom 😊

Állítólag 2 modellben lehet gondolkodni:

Bevallom, nekem a második tetszik igazán, az állítási lehetõség, meg a nyújtott láb miatt 😄
milk4

Gaben17
én már láttam róla videot,faszán hidraulikus<#buck><#vigyor2>

Hoffi
lécci dobj képet a cockpitedrõl😄😄
kiváncsi vagyok xD
ti má láttátok az én sárga kis cockpitemet most ti is mutassatok valamit xD

pointer4
Vóót 😄
Gaben17: mi tart vissza? 😄
Gaben17
vagy esetleg ha felvehetnélek msn-re,te azért jobban értesz ehez😊

Hoffi
pointer4-nek nem ilyen cockpitje van ? xD

Gaben17
igazából ilyet akarok csak + monitor tartó kép
kép1

pointer4
Vagy legalább mesélj róla, mi az elkpzelés? 😄
Hoffi
jó mert neked g25-öd van de nekem már nem azért de 60ezer forintot nem ér meg a g25 😄
a cockpitedrõl majd képeket követelek xD

Gaben17
nekem 3pedál van 1más mellett alapból<#ravasz1>+H váltó
<#hehe><#vigyor2>
viszont lassan nekikezdünk a cockpitnek, monitor tartóval.bill tartóval,stb =)

symbol
Nah jah, amúgy jó kis cikk lett, kellenek is az ilyenek 😊
Nem ám mindig csak vezetni kell... dádá! 😄
Meg persze 😄 tõled nem is sajnálnám a pénzt, vennéd az új cuccokat a régieket (pár hetes frex kormányokokat és eceterákat ... 😛 meg passzolnád át ide a pusztába - nekem 😄)

Amúgy csalt, persze hogy jobb lenne, de nem tudom merjek-e kiadni majd annyit a pedálszettre, jelenleg inkább félrerakosgatnék 😊
g25-öt meg csak emiatt nem akarok venni. pláne, hogy nekem bizonyos szempontok alapján a DF-GT picit jobb is. 😛

ez a két pedál pedig mûködhet szerintem, bár pont hogy helyszûke lesz... de tök mindegy, a H váltónak úgyis kell valami klassz helyet találni...

Hoffi
nekemis 2 pedál van egymás mellett nekem más nincs de ezzel is tökéletesen megvagyok elégedve

cselt
Hát nemtom, azért szerintem ez az egymás mellé teszem a két pedált nem a legjobb megoldás. Nálam jelenleg így üzemel a dolog, de nem túl jó. Azért jobb venni egy külön 3 pedálos szettet szvsz.
pointer4
Lehet felhívom én is õket jutalék ügyben 😄 Majd monnyátok, a cikk miatt vettétek 😄
symbol
mellesleg az autoszimulator.hu-nál minden egyes termékre rászámolják a 40 USD-s szállitást, ami a maga nevében vicc, hisz nyilván nem egyenként rendeltek tõlük, plusz viszonteladóknak olcsóbb...
plusz, nah. csakhát majd mi magyarok úgyis tõlük vesszük, leszedik a maguk nem kis hasznát, azt jól van...
Amúgy nagyon vonzó ez az idén veszek egy ilyen SST H váltót meg egy DFGT-t, és akkor a DFP gázpedálja lehet a kuplung 😄 és lenne gy kész rendszerem meg egy tartalék kormányom is 😄
És ez még nem is lenne olyan húzós. Mellesleg a fék ezzel a fallabdás dologgal tényleg nem olyan rossz ám. 😊 Bõven jót lehet ígyis vezetgetni. 😊

ui: az STT már lehet meg is lenne, ha lett volna melóm decemberben, januárban...

pointer4
Ha nem raknak rá vámot, akkor Áfát sem. Csak ez szerencse kérdése.
Hoffi
V.P.P xD

milk4
Ja,hogy ez nem áfa-s ár...

pointer4
na igen, csak 40$ a különbség
pointer4
Azt nem tudom eldönteni a képrõl (sajnos kitakartad), hogy ECCI vagy vagy FREX a kormány ? 😄
pointer4

No igen.
SST is azé lesz drága, mer 180$ a cucc . 40$ a szállítás. 180$ra rájön valami 3.000 Ft vám, ami nem sok. De az egészre még 20% fa, (a szállításra is, mert a posta szerint az a biztosítási költséget fedezi (!?!?!?!?) . ) Ha rendeled, lehet mákod is hogy nem kerül rá vám mondjuk 😊 így lesz a ~38k ból ~58k kb.
milk4
De arról,csak hogy most felhoztad az esetleg +20% vám-ot,így már az SST is szóba jöhet.

Hoffi
tudom! xDDDD

pointer4
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😄 Ûber brutál 😄

milk4: de te nem H váltóról beszélél Frex-tõl. Nem szekvenciálisról volt szó ?
Hoffi
videóm nincs róla! xD

Hoffi
várj te piszli xD
találtam egyet a fejemet azé kivágtam mert régikép és még rövid volt a hajam azt ugy néztem ki mint a gollam xD
képek:

aztán álmodozzatok! nektek úgyse lesz ilyenetek! xDDDDDD

Hoffi
mindjá tolom a képeket! xD

milk4
Igaz,akkor lehet hogy az SST jobban megéri autoszimulator.hu-ról és akkor még forrasztgatnom sem kéne.

pointer4
+20%Áfát is számold bele vész esetére, ha levámolják.

Hoffi: akkor én el se hiszem 😛 😄
Hoffi
azt nem fogtok mert már a szeméttelepen van xD szét küldtem xD

milk4
Utána olvastam,és a lényeg az az,hogy kell egy Leo Bodnár lap(vagy gamepad,joystick,kormány stb.),és 3kábelt kell rá forrasztani.Van egy 12gombos gamepadom erre a célra.Faterral megdumálom ezt a dolgot,és ha minden jól megy akkor hétvégén meg is rendeljük.

milk4
Képet,videót vagy nem is hisszük el😄

ChuckyHUN
videót!😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hoffi
ilyen van unokahúgomnak😄DDD
nagyon király igaz alig férek bele az ülésbe eezért mindig az ülés mögé szoktam ülni xDDD
csak az övén a kormányon van egy kis kijelzõ ami ilyen GTA1 szerûen mutatja az autodat amit vezetsz és az út szélén vannak macskák meg csövesek meg minden és mindig azzal szórakozok hogy elütöm a csövest meg 2x átmegyek a macskán meg ilyenek(mikor elütöd a masckát akkor ilyen hangos macska nyávogást hallasz ha meg a csövest ütöd el akkor meg egy vén muki kiabál xDDD) nagyon nagy a játékélmény! 😉) xD

pointer4
Háát,

Sajna nem ismerek senkit, akihez átugornák ezt a képet értelmezni...
Lehet érdemes erre a Wheel controllerre rákeresni, rákérdezni.
pointer4
Vad a cucc:

milk4
Igazából ez a kis szöveg aggaszt legjobban:"Required disasemble wheel unit and connect cable.PC, Playstation2* Gran Turismo4* w/Driving Force Pro."

milk4
Most nézem a Frex GP Váltó(a sima seq váltó)/Kézifék csak 139Euro szállítással.Valaki tud valamit ezekrõl a szerkentyûkrõl?A váltó érdekelne engem.

Hoffi
a enyém se :'( xDD