Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
No pont ez volt a gondom a regi Thrustmaster kormanyommal nekem is. Ez a ide-oda tekerges eleg zavaro volt nekem is. De csak akkor "csavarodott be" amikor nemfogtam a kormanyt. De ha fogtam akkor lehetett rendessen versenyezni, akkor nem volt gond. Az csak ugy tunik mindha a driver es a FFB kozott valamifele gerjedes tortenne olyankor, azaltal elkezte rangatni, es mindig erosseben max left - max right, ha megfogtam akkor megalt es rendbe volt.
Mikor megvettem a G25-ot ez volt az elso dolog amit kiprobaltam, es nagy oromombe renbe volt, nemcsinalt ilyeneket. Hat a G25-tol el is varom hogy jo legyen.
Szoval az a rangatas a kormany FFB es a driver kozott van valahol a problema forrasa szerintem. Szerintem a megoldas nem user friendly, ha egyatalan van valamilyen megoldas.