Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De legalább nem idegesítõ! 😄

www.smart-bus.hu

Hoffi
tudod mit😄 a tiéd még rosszabb xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Viszont a tiéd borzalmas! 😄 Ki kéne írnod, hogy epilepszia veszély... ha megkattanok, tuti beperellek! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Hoffi
amugy jó az új logod de a régi jobb volt szerintem 😄D

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
xD

pointer4
Béndzsa szimmetria 😄
Hoffi
vagy mi az ott bal alul?😄

Hoffi
ez elsõn még fûtés is van!! 😮 xD

symbol
ezek szép és jó dolgok, de én azt szeretem ha a monitoron látom a mûszereket. innentõl kezdve kb totál fölösleges lenne. 😊

nekem csak kormány, pedál meg váltó kéne, ha valaki megszánna pár százassal, hát egy kézcsók járna neki.. 😊

solo: jaja, eltom képzelni mennyien támogatnák az ötletet 😄D

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

pointer4
Mostmár elkell kezdeni foglalkozni ilyenekkel

Van akinek egész könnyen megy 😄
solo
Durva.: D
De kitudja.Valakinek biztos van rá pénze: D
PetÍciót Írok ki gundel suliba, gyújtsünk össze 12 millát, hogy az aulába lehessen egy FD 401 es XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

symbol
jah ismerõs a szitu 😄DD
elõzõ szezonban nekem az SR nem akart tartósan összejönni 😄
nem mintha most úgy vágnám a járgányt, csak most már csak a szezon végén számít csal hálistan 😊

solo: jaja... kicsit kemény, abból basszus itt vidéken elég faja házat kap már az ember oO

pointer4
Jaaa, még egy csomó dolcsit kell otthagynom hogy legyen radical seasonom 😄 Meg még kéne kis SR is 😄
symbol
jaja 😄 jó lenne 😄 és hátha nekem leesne mindig ez az a kamionokról 😄
nah nem mintha Magyarországra kamionnyi ilyen cuccot kellene hozni az árak miatt 😄
De legalább tényleg áttekinthetõ, igényes a szájt. Jó látni.

Te meg gyakorojjá' radical-lal, holnap este tolok egy futamot 😄 aztán minden nap 😊 kivéve mindig az aktuális hét elsõ két napján. (akkor gyakorlok) 😄 reszkecc' már mi? 😄

solo
401 es alapára 12,5 milla: O
Keccy: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pointer4
Köszii 😄

Ez egy jóóóó bolt, nem keresnek eladót? 😄
Nagyon dúúrva árak, de ha fejben belegondolok teljesen érthetõ!!!
symbol
nah, csak kész lett a website..
link
ez a fenti animáció meg fasza 😄 jó ez a "retró"/fekete-fehér szemcsés kép ott a háttérben. 😊

Ja ja... csináltass velük nyugdíjas kivitelt! 😄 És kérdezd meg, hogy üdülési csekket elfogadnak-e!? 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Írjak nekik a nevedben ? 😄
Ha adnak hozzá hányó zacsit, akkor kettõt veszek! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Igyál koktélt 😄 Fel is rázza, nem keveri 😄
Így van, halott ötlet eleve, mert kurva drága, és még a sört is kiborítaná! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Ez nem a mozgástól van, a te korodban már abba kell hagyni az auto-motor sportokat 😄 Kiöregedtél, kész, vége, ne is vegyél tartós tejet 😄
Ez már nekem sok! 😄 A látványtól is kavarog a gyomrom... ez valami repülõ szimulátorhoz lenne jó! 😄

www.smart-bus.hu

furcsa, hogy egy swiftet mondasz nekem épp az van <#buck> csak nem a sima hanem egy swift sport.

Cowek
Ez is jó lenne, ha nem egy Swift árában mozogna <#szomoru2>

http://www.f1-info.hu/

igen nekem is ez a dilemám... jólenne ha visszamenne 270 körrülre.

Hoffi
nem tudom szerintem már nagyon megburul gyorsitásnál,fékezéskor,kanyarodáskor áá nem kéne! eladnám xD

pointer4
Még mielõtt belevágtok, nézzétek meg ezt is 😄

Köszönet bzs-nek, hogy felhívta rá a figyelmem.. 😄
Cowek
Köszi! Lassan bevállalom...
Hogy most kellett elmászni az Eurónak <#szomoru1>

ezen a linken lehet megrendelni online és paypallal fizetni.Azt olvastram hogy hamar kihozzák 3-4 nap. A azmire a g25öt fel lehet rakni az 125 euro a sima azt hiszem 100 körül van. Ebben benne van a szállítási költség is.

Cowek
Hol lehet ilyen állványzatot venni?

Hoffi
juppi 😄😄

köszönöm

milk4
Igen,belehet.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hoffi
na most ez mennyibe kerül lehet énis veszek egyet majd ha meglesz a DFP!😄
ja meg azt szeretném kérdezni hogy a driving force prot belehet ugy állítani hogy 900°-ot forduljon mint a G25?

Elõre is köszönöm!

nah itt izomból vezetnek vele, hogy mit bír, egész jó a stabilitása. Remélem tényleg ilyen és a videon nem ragasztották oda a földhöz 😊. Nem vezet úgy mint egy örült de néha azért én is megcimbálom a kormányt fõleg egy jó GTR2 versenyen.

pointer4
Köszi 😊
Néztem a videot, meggyõzõnek tûnik. Attól félnék, hogy könnyû a cuccos, és egy erõsebb kormányzásnál oldalra elindulna. De a videón még csak jelét se adja hasonlónak. Gondolom nem 3 kg akkor az egész.
Meg a sarkaddal is adsz azért neki stabilitást.
nah remek, köv hónap elején rendelem meg. Leveleztem a készítõkkel és garantálják, hogy masszív a cucc és ha nem tetszik 1 hetem van, hogy visszaküldjem és vissza adják a pénzt.

nah ilyen használat közben!

amugy gratulálok a szimulátorodhoz, olvasom egy ideje a fórumot de lusta voltam hozzászólni <#bee1> nagy feeleing lehet amugy <#worship>

pointer4
<#eljen>
Szerintem te leszel az elsõ ilyennel kishazánkban 😄
Majd te írj tapasztalatot 😊
ezt veszem meg jövõ héten ugy néz ki. Sajnos nem sok helyem van igy egy nagy cocpit szóva sem jöhet. Marad ez a megoldás de igy leaglább sok helyem marad 😄. Valakinek esetleg van ilyen megoldása? Tapasztalatok?

solo
OMGPLZ!!!!!<#banplz>

Hecker007
Köszönöm szépen a segítséget, asszem joystickból fogom csinálni mivel gamepadem itthon nincs 😄😄

Hoffi
ilyet én csináltam is legobol😄😄
aztán egy kis legocsörlõvel mozgattam a egész szerkezetet😄

milk4
Láttam én már Lego-ból+Fából készült pedál szettet is😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

pointer4
Hát szerezz valami USB-s joy-t, padot, és valami mechanikával a lehetõségeidhez, illetve helyhez adottan mozgasd meg.
pár ötélet:

😄

link1
link2
Én is akartam régebben készíteni, még a helye is megvolt a cockpiten, csak nem volt létfontosságú, és inkább játszottam, menet közben meg sose hiányzott, így sose lett befejezve.
A neten errõl a hotjátékról én se találtam semmit, ott csak a középre állításról van asszem. Bár ha szétszedted a kormányt, 2 csavar fogja a potit, tengejvégre egy menetnyi cellux, potit visszarak és kész.

Az FF is a holtjáték miatt vagdalózik ilyenkor.
Enyém olyan volt, hogy ha egyik irányba tekertem el a kormányt és elengedtem akkor középre állt vissza, de a másik irányba tekerés után engedtem el akkor már majdnem egy óra irányba állt vissza.
Láttam is a neten errõl videót de már nem tudom hol sajna.

A holtjáték megszüntetése után be kell állítani a középállást is a fogaskerekek alrébb helyezésével, finombeállítani meg a poti panel felfogatási furatainak kiszélesítésével szokták, hogy lehessen forgatni.
VLB
nincs vmi leírás a neten, ahol szemléltetve van ez a beavatkozás? nem tudom nálad milyen és mekkora volt a holtjáték, de én is érzek jópár fokosat, azaz ilyen halottzóna FF téren, nálad is ilyen volt?

Lalikum

Hecker007
Valaki csinált már közületek kéziféket?
Ha igen leírná hogy mibõl lenne célszerû csinálni a mechanikai és elektronikai részét?

Az enyémen a poti és a poti tengelye között volt nagy holtjáték amit kis celluxozással sikerült megszüntetni. Elõtte használhatatlan volt, most ez tökéletes.

Viszont az önkényes vissza váltásokra, menübe kilépésre és FF beragadásra nem tudok megoldást, az nekem is kéne.
VLB
vki szervízelt, azaz jobban mondva fejlesztett már közületek Microsoft Wireless xbox 360-as kormányt? mert árához képest elég gyengécske, de xboxon még mindig ez a legjobb megoldás, és mivel hamarosan jön a Race Pro, vmit csinálnék a kormánnyal hogy jobb legyen. szal ha van vkinek vmi tippje ne tartsa magában. üdv -L

Lalikum