Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Nekem Fanatec porsche 911 van, használtan vettem 40-ért, szóval nagyon bónusz volt, az akkori kb 80k-s árához képest.
a kormány vezeték nélkül kapcsolódik a géphez, de nincsen semmi késés.
A váltók nekem nagyon bejönnek, bár egy idő után elkezd lemászni a kormány az asztalról. Viszont a szekvenciális és a h váltó külön van szedve.
A pedálról már többször írtam, hogy a gáz nem jön be. A kuplung nekem kicsit akadozós. A fék meg a végére kicsit felkeményedik, de már úgy szétrúgtam, hogy eléggé puha szegény :-D Viszont mindkét pedált sokkal jobb érzés nyomni, mint a momo félét, ami meg ugyan az ergonómiára, mint a dfp asszem.
Kormányszöget 180,360 és 900 között a kormányról, akár játék közben is állíthatom.
Ami negatívum, hogy a kormány középállása nagyon sokszor eltűnik, és újra kell kalibrálni, ami annyi, hogy belépek a driverébe, nyomok egy gombot, berakom középre, aztán leokézom. Illetve a driverbe ha nem 360 fokra van állítva, akkor nem tudom rendesen kalibrálni, mert visszarakja 360fokba, viszont mivel csak LFS-ben használok nagyobb kormányszöget, így annyira nem zavar, ott a játékon belül is lehet kalibrálni.
Illetve nagyon nagy negatívum, hogy verseny közben néha a gáz kihagy. Namost gondolhatjátok, hogy ez hány sec-et jelent pályán... Olyankor kibasznám az ablakon, a maradványokat meg felgyújtanám. Verseny közben nem egyszer volt, hogy emiatt előztek előztek, ami ligafutamnál kibaszottul idegesítő.
Szerintem az új árát semmiképp sem éri meg, 300 euro, ami ezekkel a hibákkal nálam nagyon sok. Ha nem lenen,bőven jó lenne, mert ráadásul még halk is a szíjas ffb miatt.
És az még kimaradt, hogy kormányról az ffb-t is lehet állítani, illetve van 5 hely setupoknak, szóval berakhatod a különböző kormányszögeket, meg ffb-t, és csak váltogatsz közöttük.
G25-höz nem tudom hasonlítani, mert még nem volt vele dolgom.