Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• tomi555
    sajnos igen. nekem is volt tervem régen hogy átalakítom a momo-t de emiatt hagytam, persze ez nem jelenti azt hogy nem lehet megcsinálni és nem is az volt természetesen a célom hogy elvegyem a kedved:) a probléma az hogy bármilyen potit rakz be azt az elektronika egy adott részre osztja fel. ez általában max 4096, azaz 12bit ennél nagyobb felbontású AD konventer szerintem nem jellemző ezekben az olcsó egyszerű elektronikákban. Ezért szokás a kormányokon jeladó tárcsát használni, olyat ami pl a golyós egerekben is van (LFS-ben még talán működne is ha egy egeret aplikálnál rá:D). Én ezért kezdtem el egy saját FFB vezérlő fejlesztését sajna most áll a project sok az intézni való ügy de ha van időm csinálom és alakulgat a dolog de azért a végleges megoldás még elég messze van. De amúgy jó hogy mondtad, le kell nekem is ellenőriznem hogy ha joyn 16k-s felbontást adok meg le tudja-e kezelni windows driver. Ha nem én is meg leszek lőve és bújhatom a netet, mert akkor jön az a verzió hogy drivert kell írni:S