Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Most még így látatlanban ennyi. A lényeg az hogy az első és az utolsó csapágy fix a középső pedig forog. Az első csapágy a tengellyel -az utolsó pedig az "asztallal" van összeköttetésben. Így az ütközők segítségével létre jöhet a 900 fokos elfordulás(nem teljesen annyi mert az ütközők átmérőjével megegyező foktartomány ugye kiesik). Sajnos még úton van a kormányom ezért még a force feedback-ről nem tudok írni, de mihelyt kézbekapom kipróbálás után szétszedem. Nem vagyok mérnők, sem fizikus, ez csak egy ötlet és azért írtam, hátha valakinek segítek vagy kijavítanak ha valamit rosszul vázoltam fel. Remélem elmentek a Móricka rajzomon.
A lényeg az hogy az első és az utolsó csapágy fix a középső pedig forog. Az első csapágy a tengellyel -az utolsó pedig az "asztallal" van összeköttetésben. Így az ütközők segítségével létre jöhet a 900 fokos elfordulás(nem teljesen annyi mert az ütközők átmérőjével megegyező foktartomány ugye kiesik). Sajnos még úton van a kormányom ezért még a force feedback-ről nem tudok írni, de mihelyt kézbekapom kipróbálás után szétszedem. Nem vagyok mérnők, sem fizikus, ez csak egy ötlet és azért írtam, hátha valakinek segítek vagy kijavítanak ha valamit rosszul vázoltam fel. Remélem elmentek a Móricka rajzomon.