Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat lehethogy az, ha Legobol csinalod es 10-20cm nagysagu lesz. De szerintem meg akkor is ra lehet fogni hogy modellezel, es azt csinaljak 60 evessen is
    Amugy regen mikor kicsi voltam en is modelleztem muanyagbol, fabol, meg papirbol. Aztan atmentem az elektronikara es a PCkre. De most 1 honapja megint modellezek, csak az jo nagy, ALU-bol van, es bele lehet ulni, es mozog is
    Szoval ezeket nem ugy kell besorolni hogy a cockpitozas es modellezes gyerekes dolog a gyilkolas meg felnotties. Szerintem legyen mindenki normalis es jo, csinalja azt ami jo es tetszik neki, de ne arcson a masiknak Es akkor minden rendbe lesz.

De Pointer baratunk meg valahogy elveszett most estefele, vagy megharagudott ram mert kidicsertem az ALU-t es csavarozast.