Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Na aljunk meg 1 pillanatra...
Jo baratom, te azt hol olvastad, melyik divat ujsagba, hanyadik lapon, hogy az en imbuszjaim kilazulnak. Oriasi tevedes!!! Tart mind az allat!!! Total behuzom, es van mit csinalnom mikor meg akarom engedni
Nagyon tuti megoldas. Sok szakival vitattam a heggesztest meg a csavarozast mielott belekeztem, es orulok hogy meggyoztek a csavarozosra. Pedig a nagy heggesztos profik is kozottuk voltak. De persze ezzel nem azt mondom hogy a tied nemjo. De tudod te is (hisz lattad) hogy milyen bonyolult volt az en tervem a rengeteg beallithatosag miatt, es azert felt mindenki a heggesztestol. Sott en ALU-bol akartam (mert 4-szer konyebb a vasnal), de a fem dolgozik a melegtol (a vas is), es azzal a bonyolult tervel szinte lehetetlen lett volna betartani olyan nagy precizitast (hogy egyszerre 4 profil csuszon egymasba vagy stb...). A csavarossat meg derekszogbe vagod, csavarozod es kesz. 
De mondom, maradjunk baratok tovabra is, de az imbuszokkal neprovokalj mar...