Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Na jovan, jovan, en nem azt mondom hogy egyatalan nemallithato.
Persze hogy allithato de ahhoz ementalla kell furkalnod eleve, vagy utolag, es foleg az utolag ervenyes, mert eloszor elore sose tudod anyira pontossan, ahogy te is mondod. Es utolag fojton kihurcolni az udvarra, vagy a szobaba furkalni, az is eleg ciki. Meg a festek is lekoszorulve, meg stb... romlik az eredeti munkaja az embernek.
Nekem meg van hozza 1-2 imbusz kulcsom (esetleg megmarkolhato tekeros gombok), es milimeterenkent allithatom akar ezerszer is anekul hogy egyetlen lyukat is kellene furnom. Ha a allitasok amiket mostanaig vegeztem mar lassan egy honap ido alatt lyukakba lenne szamolva, akkor cockpit helyett emental sajton ulnek most
Szoval en buszke vagyok arra hogy vegul is nem a heggesztet verzio mellet dontottem
De azert maradjunk baratok ezen tul is...., jo?
Amugy azt a WII cuccot total nemertem. Sose ertettem, fingom nincs mi az a WII, fojton latom itt-ott, de sose kototte le az erdeklodesemet. Aszem valami game konzolos cucc vagy mi? Nem? Az a taviranyitoja hozza vagy mi? TrackIR4 van nekem is original, a freetrack kifejezessel tisztaba vagyok, csak WII-vel nemvagyok tisztaba