Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Elektronikailag az a baj, hogy a bánat tudja milyen jelre van szüksége egy ilyen mûszernek. Lehet négyszögjel, vagy valami frekvenciajel, netán ellenállást mér, feszt... Ha kideríted, akkor rá kell keresni hogy egy USB-s panellel ki tud-e adni a progi olyan jelet, ha nem akkor kell egy elektronika ami a kijövõ jelbõl olyat csinál...
És még ha ezt meg is csinálod, akkor is csak jópofaságnak gyártod le, mert igazán haszna nincs, a képernyõn úgy is látni mindent....
norbi56
Mert nekem van egy skoda superb mûszerfalam csak hát kéne aki úgy megcsinálja mert azt hittem egyzserûbb és akkor fater meg tudta volna.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
sztem ezek csak úgy vannak rendesen autóba nem?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Hoffi
pl.: ez vagy ez vagy ez vagy ez vagy ezvagyez

remélem tudtam segiteni 😄
bár lehet hogy a fele nem is PC-hez van akk bocs

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

norbi56
Igen?Tudsz adni linket?V mit írjak a keresõbe?

Hoffi
ebay-en van eladó használt, és elég jó áron hozzá lehet jutni!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

norbi56
jah akkor ez elég nehéz munka lenne azért köszi a segítséget

pointer4
Hát még ez a rész eléggé yerekcipõben jár az autós szimeknél. Talán most jön el az idõ hogy található már olyan progi ami kiszedi a jelet "minden" használható autoszim játékból. Nézz körbe, a kijelzéssel amit te akarsz az a baj, hogy minden mûszerfal más jellegû jelet akarhat. Utána kell olvasni, és úgy programozni valszegy egy IC-t, jobbik esetbe a programkódba kell csak belenyúlni.(remélhetõleg a programm készítõi adnak rá módot)
Tehát amit ottlátsz, az több hét vagy hónap munkája, reméljük egyszer szembe találkozunk vele otthon is.
norbi56
Nagyon nehéz?

norbi56
Ilyet valaki el tudja mondani hogy lehet csinálni(nem én csinálnám😄) csak érdekelne a dolog van 1 Skoda Superb mûszerfalam és jó lenne azt is így megcsinálni.

pointer4
Jajj de kis randa 200 Ejuro-ér 😄
pointer4
Saccra 600-700 dolcsi.
Hoffi
nem tudja valaki hogy eza kormány kb mennyibe kerül? xD

Hoffi
jók ezek az ülések lehet megrendelem de nem biztos amugy az LCD TV-t nem gondoltam komolyan 😄

cselt
Én azért szívesen járnék ilyen szoliba... <#vigyor><#vigyor3><#banplz>
pointer4
Itt elég jó áron vannak új ülések. Illetve sötétben a 32"LCD-tõl olyan érzésem van fél óra után mint aki szoláriumozik 😄 (jó szar az oda sajna), de hát ilyen a technológia.
Hoffi
jaaa van vasis meg tapasztalat is mert faterom csõszerelõ 😄
azt mondta ha lesz ideje megcsinálja igazából nekem csak ülés meg egy 42"-os LCD TV amit összekötök a géppel aztán juppi xD

pointer4
Na találtál valami megfizethetõt ? 😊
Mondjuk ezt a részét félre értettem, mert ha van ott sok vas - amivel arra sugalltál hogy tudsz építeni - akkor te nem is komplettet keresel hanem csak széket vagy ilyesmi részt.
Igazából a Vas a legolcsóbb része, 5-15 ezer forintból szinte a leg bonyolultabb vázszerkezetet is meg lehet úszni, arra 1-3 ezer a festék, ~23 a szék, 10-600 ezer a kormány 😊 +moncsi ami akár már van is.
Hoffi
köszönöm!<#taps>

pointer4
Bannerban "Szimulátorok / Szimulátor keretek: " után a kéklinkek alatt mind megvehetõ ajánlatok vannak.
Hoffi
mármint itthon van elég! 😄

Hoffi
ja és a csövekkel vasakkal nem lesz gond mert az van itt elég! 😄

Hoffi
Hello

szeretnék énis venni,építeni egy alapabb cockpitet és az érdekelne hogy ugy kb mennyibe van egy ilyen cucc!

Elõre is köszi

DE ne csak a szállítás legyen ingyen, hanem az egész😊
Poi ne legyél kicsinyes😊!
amíg nem lesz kész + leszállítva ingyen és bérmentve addig biztosan😉

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

pointer4
Neo fiam, most ezzel fogsz zaklatni nyárig mi? 😛
Engeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!😄

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

pointer4
Ja igen, olyanra tervezném, hogy középen gyorsan oldható legyen, szétszedhetõ(elrakható kisebb helyre). Vagy akár lenne az ülés mögött lába felállítani... Pedál szöge állítható, illetve pedál felfogatás sokféle márkához illeszkedõ. Plussz esetleg váltó tartó.
Szóval ha 23k a versenyülés, ez meg olyan 20-25k akkor egyáltalán érdekelne bárkit is?
pointer4
Elméletileg, ha állíthatóvá szeretnék tenni egy szimulátort. Veszek egy 25*25*2 zártszelvényt, és belerakok egy 20*20-ast, furok rá lyukat, meg heggesztek rá anyát, akkor állítható lesz. Viszont a festés a kisebbik fémen hamar le fog kopni.
Valami ilyesmire gondoltam.
De..., de mi a francot akartam kérdezni...
pointer4
Óóóó, nekem tetszik. A kuplung a H váltó, meg a kéizfék is jólett 😄 Az állvány egyszerû és ötletes. De hogy mit lehet elkérni érte.... az mindig attól függ kirõl van szó 😄
AntiCamper
Sziasztok Skacok!

Nekem is van egy "Simulátorom", Saját Magam csináltam!
Szeretném ha mondanátok 1-2 szót h milyennek vélitek! (és ha netán eladnám, mennyit kóstálna az egyész egyben)
Képek:
http://users.atw.hu/richardburns/kepek.html
ez a saját oldalam!
Jah és már le is van fóliázva feketére 😉
Elõre is köszönöm!

www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)

pointer4
A kérdés remek 😊
Húúúú... akkor vajon kinek ment? 😄 Remélem nem valami bládistefánnak! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
MSN, MSN, egy qva üzi nem küdté 😄
Én most rF DTM, az új RBR mod, és Pannónia rallyzom... 😊) De a többit tényleg msn-en, több szoborra nincs pénzem! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
DTM...DTM, az valami Yoghurt féle ?😄
Dojcse Turen Wagen , csak a W megbotlott mi ? 😄
Haverokkal szoktunk játszani, jöhetnél te is néha, Derby, Gokart, HystoricGT megy mostanában. De ha mutatol valami kellemes modot 😄
Óóó... ígérem ezentúl csak privátban magasztallak! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Serdül már a bajszom... nehéz csapdába húzni! 😄

Hát már nem emlékszel rám? Hiába... ezért nem szeretem érzések nélkül! <#fogmosas> <#nevetes1><#nevetes1>

Egyébként nem, de átküldöm privátban... hátha rá tudlak venni egy kis DTM-re majd! 😉

Szépen csöndben követem a topikot... természetesen láttam... ki is akadok ilyenkor! 😄

www.smart-bus.hu

cselt
Nem zavar a fényezés mindig jólesik, de azért ne ezzel legyen tele a topik.

Inkább azzal, hogy Pointer kolléga hogy áll a pedáljával...
pointer4
Jóvan, jól kikerülted a csapdát 😄
Te megvagy, vagy meg voltál már nekem ? már hogy MSN-en <#gonosz1>
Lassan sztem meg kéne kaparintanom a pesztrálását a kormány topicnak is, mert nem férnek már lassan ki a linkek ide 😄 Meg egy részük oda is tartozna azért.
Figyelted Outgauge linkgyûjteményt? 😄
Nem személyednek szól, a humoros részét gombolyítom tovább! 😄

De, ha zavar, vagy bántó, akkor elnézést!

www.smart-bus.hu

cselt
<#ejnye1><#banplz>
Neeeem... akkora tehetség, hogy jár a szobor... csak nem akarok kifutni az idõbõl! 😄

www.smart-bus.hu

Bevallom nem élek olyannal! 😄 Csíter jármû! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Kosárbóóóól 😄

Ez a bronz szobor olyan mint amikor kártyázásnál mondják hogy aranyba kéne mártani a kezemet ? Forró aranyba? 😄
cselt
Naja itt tuti nem vesztek idõt, csak a technika nem biztos, hogy bírja. <#idiota>

Nem vagyok én semmilyen csillag csak szeretném használni is a váltót, ha már egyszer megvettem és annyira tetszik. Ennek feltétele, hogy nem vagyok lassabb magamnál másodpercekkel csupán a váltások miatt. Ha meg ezt az idõveszteséget ki tudom küszöbölni egy kis trükközéssel miért ne tegyem meg?
Van egy szobrász ismerõsöm... még idõben szólni kéne neki... egész alakos bronz szobor rendel... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

(elnézést, ma már nem iszom többet 😄)

www.smart-bus.hu

pointer4
Mondd kedves Solt kollega, te hogy szoktá akkor Salen S7el közlekedni ? 😄
Ahhha... értem! Tehát csítelni akarsz! 😄 Kiestél a kis kosárból! <#schmoll2><#smile>

www.smart-bus.hu

cselt
Igen úgy játszom, hogy amelyik autóban H váltó van ott énis H váltót használok. Amelyikben meg szekvenciális ott a DFP kormány melletti váltóját.
Valóban úgy van ahogy te leírtad és ha kiveszem a sebességbõl, akkor üresnek kell lennie, csak ezt meg lehet trükközni, hogy akkor is tartsa sebességben és csak akkor váltson amikor a következõ fokozatba bekattan a váltó. Így elveszik az az idõ amíg az autó üresben gurul és nem vesztesz olyan sokat a váltás miatt.