Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még ha ezt meg is csinálod, akkor is csak jópofaságnak gyártod le, mert igazán haszna nincs, a képernyõn úgy is látni mindent....
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Tehát amit ottlátsz, az több hét vagy hónap munkája, reméljük egyszer szembe találkozunk vele otthon is.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
azt mondta ha lesz ideje megcsinálja igazából nekem csak ülés meg egy 42"-os LCD TV amit összekötök a géppel aztán juppi xD
Mondjuk ezt a részét félre értettem, mert ha van ott sok vas - amivel arra sugalltál hogy tudsz építeni - akkor te nem is komplettet keresel hanem csak széket vagy ilyesmi részt.
Igazából a Vas a legolcsóbb része, 5-15 ezer forintból szinte a leg bonyolultabb vázszerkezetet is meg lehet úszni, arra 1-3 ezer a festék, ~23 a szék, 10-600 ezer a kormány 😊 +moncsi ami akár már van is.
szeretnék énis venni,építeni egy alapabb cockpitet és az érdekelne hogy ugy kb mennyibe van egy ilyen cucc!
Elõre is köszi
Poi ne legyél kicsinyes😊!
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Szóval ha 23k a versenyülés, ez meg olyan 20-25k akkor egyáltalán érdekelne bárkit is?
Valami ilyesmire gondoltam.
De..., de mi a francot akartam kérdezni...
Nekem is van egy "Simulátorom", Saját Magam csináltam!
Szeretném ha mondanátok 1-2 szót h milyennek vélitek! (és ha netán eladnám, mennyit kóstálna az egyész egyben)
Képek:
http://users.atw.hu/richardburns/kepek.html
ez a saját oldalam!
Jah és már le is van fóliázva feketére 😉
Elõre is köszönöm!
www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Dojcse Turen Wagen , csak a W megbotlott mi ? 😄
Haverokkal szoktunk játszani, jöhetnél te is néha, Derby, Gokart, HystoricGT megy mostanában. De ha mutatol valami kellemes modot 😄
www.smart-bus.hu
Hát már nem emlékszel rám? Hiába... ezért nem szeretem érzések nélkül! <#fogmosas>#fogmosas> <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként nem, de átküldöm privátban... hátha rá tudlak venni egy kis DTM-re majd! 😉
Szépen csöndben követem a topikot... természetesen láttam... ki is akadok ilyenkor! 😄
www.smart-bus.hu
Inkább azzal, hogy Pointer kolléga hogy áll a pedáljával...
Te megvagy, vagy meg voltál már nekem ? már hogy MSN-en <#gonosz1>#gonosz1>
Lassan sztem meg kéne kaparintanom a pesztrálását a kormány topicnak is, mert nem férnek már lassan ki a linkek ide 😄 Meg egy részük oda is tartozna azért.
Figyelted Outgauge linkgyûjteményt? 😄
De, ha zavar, vagy bántó, akkor elnézést!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez a bronz szobor olyan mint amikor kártyázásnál mondják hogy aranyba kéne mártani a kezemet ? Forró aranyba? 😄
Nem vagyok én semmilyen csillag csak szeretném használni is a váltót, ha már egyszer megvettem és annyira tetszik. Ennek feltétele, hogy nem vagyok lassabb magamnál másodpercekkel csupán a váltások miatt. Ha meg ezt az idõveszteséget ki tudom küszöbölni egy kis trükközéssel miért ne tegyem meg?
(elnézést, ma már nem iszom többet 😄)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Valóban úgy van ahogy te leírtad és ha kiveszem a sebességbõl, akkor üresnek kell lennie, csak ezt meg lehet trükközni, hogy akkor is tartsa sebességben és csak akkor váltson amikor a következõ fokozatba bekattan a váltó. Így elveszik az az idõ amíg az autó üresben gurul és nem vesztesz olyan sokat a váltás miatt.