Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Franko lett. De sracok (te is Pointer) tik hogy a fenebe tudjatok maris az elsore eltalalni a pontos mereteket? Mert a heggesztett cucnal a heggesztes utan mar nincs visza ut. En most vegre ra tettem a Frexet az alvazra, es veeeegre bealithattam az idealis magassagot, vegre nemulok a monitor alatt fel meterrel. Szoval ugy elsore bealitottam mindent aszerint amit teoretikussan beterveztem a 3D-be, es a magassag az be is jott (de azt 1000-szer bemertem mar), de a kormany es foleg a pedalok magassaga es dolesszoge nem jott be a teoria szerint. Azt tobszor is utanna kellet allitanom, es attol fellek hogy ez meg mindig nem a vegleges verzio. Szoval azert orulok hogy nem heggesztet verziot csinaltam, igy tudom 1000 csavarral allitani akarhol akarmit, csak sokat kell csavarozni, de a lenyeg az hogy lehetseges az allitas. Nos azert volt az elso prototipus terveken is az a rengeteg csavaro gomb. Kulomben a nagyat most az elejen 1000-szer allitgatom meg megtalalom mindennek az idealis helyet, aztan azok mar nemlesznek allitgatva. A vegen marad csak 2 dolog amit naponta allitani fogok. Az a shifter elhelyezese (race car es road car) meg a pedalok (kuplungos es kuplungnelkuli kocsi).