Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• petesilver
    Most ne firtassuk miért, de nekem mindig is gondot okozott a klaviatúrán az Fx-y gombok nyomogatása, meg pitbe menet állítgatni az értékeket. Pointerrel tegnap értekeztem valami megoldásról, részben negoldódott az iR frissítés által, így a kormányra végre kirakhattam az F1-F3 parancsokat, de hát akad még parancs meg állításbizgető billentyű a játékban, amit már használni kell ha szitu van. DE hát ezeket a sötétben ugyanúgy nem fogom tudni kitapogatni a klaviatúrán, ahogy eddig, de fénynél sem jobb, mert falra kenődök, mire szemmel beazonosítom, hova nyúljak. Szóval érdeklődtem Pointernél, ő nagyon otthon van ezekben a dolgokban és született is megoldás. Van egy progi, ami gamepadok gombjait konfigurálja arra, amire akarod. Nosza, vettem tegnap egy ilyet:

A terv az volt, hogy szétszedem, átépítem olyan dobozba, ami jól mutat a kormányon, de végig 1 panel van benne, szóval marad így. Bár nem hiszem hogy felrakom így a kormányra, de ez is jobb, mint a klaviatura. egér elé pont befér jobb oldalamon a gyári tartón, és kevés gomb révén odanézés nélkül is tudom üzemeltetni, és keresni sem kell. Tegnap teszteletem, konfiguráltam, Windóz alatt tökéletesen működnek a beállított billentyűk, pl a 4 irányba nyil a joystick részre. Már csak iR-ben kell megnézni, működik-e, mert amikor bekapcsolatm, egyből konfiguráltatni akarta az irányítást, és azzal tökölni már nem volt kedvem olyan későn. Remélem nem veszik össze a két kontroller, és akkor nagyon király lesz ez így!!!! Szerintem.