Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Sziasztok, I'm back! Viszajottem.
    Nemtuntem el, meg Japanba se mentem, csak a fovarosba autoztam le kb 100km-t a belvarosba, mert meg hajszoltam dolgokat. Meg a havernal voltam ahol csinaltattam az alvazat, vegre elkeszult, osze is raktam. Es ami a legfontossab, vegre szereztem sarokvasakot, csinaltatnom kellet, mert original itt nembeszerezheto. Csinaltattam 150db-ot, mikor hazajottem orultem mint a majom a farkanak. Oromomben nezegettem egy darabig, meg probalgattam hogy jok-e lesznek. Es puffff. Hat nemelcsesztek a lyukakot! Montam hogy M6-os csavar megy majd bele, ugyhogy nagyobb lyukak legyenek (6.2 vagy 6.5), de ezek pont 6-os lyukakot csinaltak. Hat urom lett az oromben. Nemment bele a M6-os csavar Meg nekem mondjatok hogy nincs pechem vagy balszerencsem. Hat nemvolt mas valasztasom, csak venni par 6.5-es furo hegyet es othon kiforkalni 200 lyukat. De neakarjatok tudni hogy csinaltam. Mivel mar nincs muhelyem, se satyu amibe befogatnam, hat kapkodott az idegbaj hogy fogom en azt a 200 lyukat atfurni. Van olyan kicsike muszeresz satyum, akkor ki a balkonra szeket, ratettem a sodrodeszkat, arra fogattam a pici satyut. Oszt johet a furas. Akkor ilyen korulmenyek kozott (gugolva, tergyelve a balkonom szek+sodrodeszka+muszeresz satyu) furtam at a 200db lyukat nagyobra. Azt hittem hogy bele pusztulok. Mar mindenem fajt abba a testhelyzetbe, de valahogy vegig kinlottam. Oriasi siker volt mikor meglett a 200-adik lyuk. Pointer, ilyen picike lettel, totalissan lepipaltalak. Az nem tudomany kimenni a muhelybe oszt ott kolbaszolni fel napot. Az igazi tudomany muhely es felszereles nelkul tergyelve-gugolva kifurkalni 200 lyukat par ora alatt es cockpitot csinalni.
    Akkor ez miatt a galvanizalas eltolodott egy nappal, akkor masnap csomagoltam a 150 sarokvasat oszt irany a galvanizallo ceg, de az nalunk a varosba nincs, akkor utazas, igy rament fel napom, de akkor is nagyon orulok hogy vegre megvan. Nagyon popec lett, olyan koszos zsiros fekete vasbol olyan szep ezustos gyonyoru sarokvasak. Akkor elhoztam a masik cegbol az alvazat is, oszeraktam. LFS-be meg nemgurulhatok, de az alvazon tuti a gurulas probaltam el bir-e. Akkor meg ra kell szerelni a cockpitot, de az megint tolodik, mert meloba vagyok, nemkaptam szabit mert mas van szabin. Majd ha othon leszek be kell szereznem valami segitseget vagy kisdarut akivel/amivel megemelem a cockpitot es rateszem az alvazra. Nos kb enyi egyenlore, hogy az elmult napokba hol jartam meg miket cselekettem. A PC mar jo par napja nemvolt bekapcsolva, ilyen meg nemtortent, tobnyire minden nap bekapcsolom, ha mast nem is, legalabb az SG forumot megnezni
    Olvastam is hogy miket mesterkettetek itt osze visza kormanyokkal, pedalokkal, meg gamepadokkal, csak mindent bele, valami csak lesz belole. Kulomben azt az oldalra tekingelest en is akartam csinalni mikor az analog kezifeket csinaltam es kimaratt 2 szabad poti. De egyenlore nem lett belole semmi, mert van TrackIR4, az tudja a dolgat..