Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Most jottem haza. Lefutottam kb 100km-t a fovarosba (egesz nap a kocsiba izzattam, ha nem a kocsiba akkor meg a futastol ha feketen parkoltam, de komolyan arra a 3 percre meg elmondjak hogy sajnalom ilyen termekunk nincs, arran semmi kedvem nemvolt kifizetni az 1 oras parkolo dijat, meghozza kulon mind a 10-20 helyen), hat vegre nehany dolgot sikerult beszereznem, nemvolt olcso de vegre orulok hogy van. Az tuti hogy nalunk videken semmi esely ra.
    Valojaba amit sehol se tudtam szerezni az a "Plastic Buckles, Snap Hooks, Hooks Bag buckles, Hooks, Studs, Locks" - igy hivjak angolul, nemtom magyarul mi a neve. Par kep:

Valojaba nekem csak az a resz kell amivel lehet allitani az ov hoszusagat, a bekapcsolos resz nemkell. Kicsik vannak sok helyen, de a motion cockpit-be akarol a biztonsagi ovre, es az 47mm, ugyhogy kb 50mm-es kell. Ilyen szeles sehol sincs.
    Lehethogy karacsonyra lesz valami a cockpitombol
    Meg par aprosagot, mint az alvaz, meg galvanizalas, meg a biztonsagi ovet kell oszehoznom, aztan gurulhatok