Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Az a baj, hogy ha mondjuk eladnak 1000 kormányt, ebből mondjuk 20 darab kerül szimulátorba (állványba). Tehát mondjuk csak 20 embernek lenne meg a lehetősége, hogy rendesen fejjel lefele fordítsa. Ha ez kicsit is közelít a valóságos adatokhoz, (amúgy szerintem sokkal sokkal kevesebb lehet) már akkor nem éri meg a gyártónak ezzel foglalkoznia. A CST az egyetlen akik eleve így szánják a pedált (más most nem ugrik be), és ha megnézed ezt a kis tartó keretet, ami 100€, igazából nem iszem el hogy használható földön, kapásból hanyattesik.
Engem mondjuk nem zavar, hogy fordított íven kanyarodik a pedál mint egy autóban, legalábbis eddig amíg még nem fordítottam meg. Majd ha megjön a CSP, szerintem eleve úgy teszem fel, és majd megírom jobb-e :D
Ha még nem linkeltem volna, itt írnak a CSP megfordításról.