Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Jaj az. Mar ertem. De azt nem en gyartottam. Az original ugy ahogy a fenykepen latod. A Frextol vettem 360 Euro penzert 
Es meg kell hagyni szepen kacsingat ram, foleg sotet szobaba nagyon UFO, csillog, villog az egesz szoba. Ha megszerzem a hianyzo alkatreszeket, es vegre majd sikerul oszeraknom az egesz cockpitet akkor majd kaptok fotokot is. Mert most meg csak ugy az olembe volt lerakva amig teszteltem, meg nemtudom felfogatni. De dolgozok rajta, csak ebben az allamban valamit beszerezni, ahoz kesz varazslonak kell lennie az embernek. Itt semmi nincs wazze! Ma voltam a varosba, hajszolok velcro szalagokat (azok olyan tepozar fele cucc, de kettoldalas, mert kurultekered a cuccot vele es a veget leragasztod, peldaul kebeleket valamihez hozafogatni hoszaba), itt lehetetlen szerezni. Meg hajszolok olyan cuccot (nemtom hogy hivjak szakkifejezessel), de amik a hatizsakokon vannak hogy bealitod a szijak hoszusagat es rogzited, hogy necsuszon szet, szoval amivel allithato szijak hoszusaga, de nem azok a egymasba kapcsolhato kapcsok, csak a szijak hoszusagat amivel allitod, es abbol olyan szeles kellene mint a bisztonsagi ov az autoba, mer arra is akarom, akarok oveket csinalni a Frexhez, ki ne essek belole a kanyarba
, es ovek mar vannak, de meg ezek a cuccok kellek, de ezt is lehetlen szerezni, csak olyan szukek/keskenyek vannak, kicsik hatizsakokra. En mar bele cseszek, itt semmit nem lehet beszerezni ebbe a nyamvatt alamba.