Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Kzoli007
    Sziasztok!
    Amióta a prohardveren olvastam az"Egy cockpit naplója " c. cikket azóta tervezem, hogy én is építek egyet. Ennek most jött el az ideje mivel mostanra tudtam annyi pénzt félrerakni, hogy vegyek egy G25-ös kormányt. Ráadásul a PCX-en most csak 51200ft-ba kerül míg 2 nappal ezelőtt még 56000 volt, szóval megrendeltem , remélem a hosszú hétvége előtt meg is jön és akkor lesz 4 napom a barkácsolásra. Persze én csak egy egyszerűre gondoltam mint amilyen Pointernek az első szimulátora vagy valami hasonló, a tervek még most készülnek de csak akkor lesz végleges ha már a kezemben lesz a kormány és véglegesítem az ülést is, hogy melyik lesz. Van egy régebbi opel ülésem csak ahhoz nincs meg a sín meg van lada ülésem is de lehet inkább bontóba nézek valami jobbat ezt még nem döntöttem el.Max egy 10est szánnék rá, ennyiből lehet már venni valami normálisat?.Sajnos sportülést nem találtam 30000ft alatt úgyhogy az kilőve. Majd rakok fel képeket ha kész lesz.Amit még akartam, hogy a LFS s2-t hogy lehet beszerezni mert én cd-galaxison néztem de ott nincs, vagy ez csak letöltős változatban létezik, tudom hogy van topikja de gondolom itt többen is játszanak vele akik tudnak válaszolni. Eddig csak a demóval toltam azt is bill-el de még úgy is bejött tehát ezt szerzem be először.Ha tudtok segíteni azt megköszönném!

Üdv:Zoli