Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ezt en is neztem meg regebben, nekem is olyan ideiglenesnek tunt, de rajottem arra hogy a Frexnek van bizonyos termek skalaja, es igyekszik azokbol oszerakni mindent, hogy nehasznaljanak rengeteg kulombozo speci furcsasagokat meg alkatreszeket. Sott meg a frame/profil mereteket is ugy alakitottak ki hogy univerzalissak legyenek. Van nekik egypar hoszusag bemerve es abbol all osze az egesz cockpit, sott ami total meglepett, meg a csomagba is ugy voltak becsomagolva es oszerakva a kulombozo meretek hogy egyatalan nemaltak ki rovidebb, hoszabb darabok, hanem szepen osze voltak rakva, akar egymas tetejere, es akar egymas utan hoszaba is, hogy szepen kijojon mind egyforma hoszura. Elso ranezesra azt hittem hogy az mind sok egyforma hoszu frame, de szetcsomagoltam aztan szetpotyoktak kisseb darabokra. Nagyon erdekessen volt becsomagolva, pont ki van nekik szamitva a meretek hogy a leguniverzalissabak legyenek. Szerintem a cockpit is ezert volt elegge kicsi, en bovitettem hoszabb framekbol, de azok nempaszoltak volna olyan szepen a csomagba
    Es ha megfigyeled a tobbi termek shifterek, kormany, stb... is univerzalis alkatreszekbol vannak kialakitva amit a SimConMOTIONnal is hasznalnak. Szoval hogy nekellesen mindenbol kulon-kulon 1 darab, akkor ugy alakitottak ki hogy bevasaroltak csak egypar tipus alkatreszt de sok egyformat es abbol raktak osze mindent. A Cannopy screen is azert van felfogatva olyan univerzalis "L" profilokkal, amugy oda is valami speci kulonleges cucc kelenne, amit talan nelkulozni akartak. Elso ranezesre sok furcsasag van ott, de azert ha jol oszerakod akkor stabil mint a frasz.