Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Amit irsz az igaz, de van egy nagy elonye. Sokkal konyubb mint a vas/acel. Nekem meg az is fontos tenyezo volt mikor terveztem, meg akkor is ha kb. 4-5-szol dragabb mint a vas. Nemakartam 60-70 kilos konstrukciot. No de mar mind1, itt a Frex az meg valami ALU ontet, nem tiszta ALU. Jo, stabil, suja valahol a tiszta ALU es vas kozott, meg persze mereg draga.
Amugy a Frex GP csomag komplett az elektronikaval egyutt 32 kg volt. Az turheto, csak ne kerult volna 360 Euroba a fuvar. Meg most kaptam a bankbol juliusi szamla kiirast, azt meg intezem hogy miert vett le nekem a japan bank 2x 20 Eurot. Erre magyarazatot kerek toluk. Amit atutalassal fizettem junius 29-ediken, az 2860 Euro volt (komplett fuvarral egyutt, de ado es vam nelkul), ahoz +10%-ot (28.60 Euro) vett le az itteni posta bank, es a Japan bank 20 Eurot julius 1-en, es masik 20 Eurot julius 7-en. Szoval azt a julius 7-et meg kell hogy magyarazzak, mert az nagyon nemtetszik nekem.