Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Pointer es RBAL, koszi a kimerito valaszokat, igy most mar teljessen vilagos a dolog. Bocs hogy oszekevertem, nalam neha megesik bizonyos hasonlo dolgokkal. Hat az biztos hogy bent a lakasba az olajos nem a legtisztabb megoldas. A Frex es a Forcedynamics azok servomotorossak, sajnos en meg nemtudom hasznalni mert ideiglenes allapotba van.
Pointer, te anyira nemszereted a skypet? A 10 eves gepemet felzabalja az igaz, de az ujon van neki eleg craft, zabalhat boven, nics vele gondom, el van maganak a hatterbe, de persze a v3 mert a v4-et elcsesztek, az nemtetszik.
Hogy jaccani? Amugy, hogy amugy?
Regebben szoktam FPS-t jaccani, meg a regi PCn, de mar 2001-ota semmi FPSt nemjacottam, munka ugy alakult hogy nemvolt idom, pedig itt a STALKER, HalfLife 2 oszes resze, hogy majd atmegyek most az uj PCn, de nemjutottam hozza. Az egyetlen amit 2003-ota jacok az a LFS (aktivan 2 eve). De most azt se tudom hasznalni ilyen korulmenyekbe, nem kesz cockpit hizanyzo alkatreszekkel. A regi cockpitot mar fere tettem, es egyedul nemtudok csak ugy dobalodzni veluk mert a Frex nagy es nem konyu. Ketten az ocsemmel hoztuk at a nappalibol, ott raktam osze alap verzioba, de bealitanom es finom hangolnom mar itt kell a PCnel, de itt meg alig van hely. Mar alig varom hogy kesz legyen, mer hianyzik a LFS, versenyekre, bajnoksagokra is csak ugy jarok felkeszuletlenul, fel kesz cockpittal, aztan ugy is nez ki a vezetesem, mar szegyelem magam a palyan. De ha kesz lesz a cockpitom, ha sikerul beszereznem a hianyzo sarokvasakot akkor futhatnank par versenyt. Az aszonyt elkudod aludni vagy TVzni, te meg kijosz a palyara 
Neked egyatalan nincs skyped? Gondolkozok azon a MSN-n, de meg soha se csinaltam, fingom sincs rola, ott is regisztralni kell meg stb..., ugye?
Az a "Windows Messenger"? Nem szanod magad ra skypera?