Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Tudom hogy nem fogok találni olyan méretű sarokvasat amit írtál, de azért nézegettem a HILTI katalógust ma a cégnél, és volt is képen sarok vas. Kifénymásoltam, csak ott felejtettem. A mérete ha jól emlékszem 44×44mm 32mm széles, 4mm anyagvastagság, és 8-as furata van. Nem tudom mennyire probléma hogy hosszabb mint a gyári, esztétika, vagy nem fér el valamitől? Szélességre persze 1-1mm lelógna ha 30mm es a profilod, de lehet az még beleférhetne. Na amin azért hanyattbattam magam az az ára. Megnéztem ha a mi cégünk kedvezményesen veszi, akkor is 590Ft+Áfa/db Picit nagyon nem normálisak sztem! Úgyhogy megnéztem egy másik lehetőséget, ez nem HILTI. Na ez hossz méretben még rosszabb. De mint írtam nem tom nem e lehet kompromisszumot kötni. Kép:
    http://rbalint.atw.hu/kep15.jpg
    Ennek a rövid oldala 40mm a hosszú 90mm szélessége 30mm vastagság 2mm A nagy lik az 14mm a kisebb ovállikak 9mm széles 15mm hosszúak. Alátéttel a nagy lyuk eltüntethető, meg a kisebbek is. A hosszú oldalra 2 csavart téve nem is olyan feltűnő, persze ha hely lenne rá. Vagy esetleg ezt rövidebbre vágni, igaz tűzi horganyozott, amiért kár lenne, de festhető. Fogyasztói ára elég baráti Áfával 123Ft/db Ha érdekel megkeresem milyen gyártmány, könnyebben tudnál felétek keresni. Mert ha a FREX kiba drága, meg a szállítás, a 100 környéki darabbal szorozva meg főleg, én lehet hogy megpróbálnám. Persze nem mindet megvenni, hanem pár darabot, és letesztelni bírná e, azt ha jó jöhet a többi. Más nekem per pill nem jut eszembe. Ja de igen még néztem a raktárban a Salgópolcot(nálunk így hívják, mert Salgótarjánban készítik az eredetit) ugye azok szögvasak, de tele van lyukkal, csak sajna talán 1-1,5mm falvastagsággal, meg ugye szálban azt még darabolni is kell. Amúgy ezek sok súlyt tartanak? Nem csak úgy van hogy ezek inkább csak nem engedik a profilokat elcsúszni, a súlyt a profilok rátámaszkodnak a másikra, és az tartja?