Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Hát jó dolgokat írtál, ez a seggel kifelés ez jó! magyarban én nem tudok hogy ilyen helyzetnek van e valami rövid tömör megfelelője! Talán a kupi van! A kerekek nem bizti hogy drágák voltak, nálunk is kb 2000Ft tól kezdődik db-ja a jobb minőséginek. 1€=270Ft Az L"fülekre" meg picit keresgélek, de lehet hogy tudok megoldást. Én épületgépészettel foglalkozom, és vannak csőrögzítésére egy valag profil 2-3 cégnek. Még nem használtunk ilyen L fülesset, de ha másnem katalógusban már láttam, úgy rémlik. Kicsit keresek hátha ráakadok. Ha más nem lehet hogy felétek is forgalmaznak(sztem biztos, nagy német cégek), vizes boltban ilyen márkájú cuccot, ott lehet hogy lehet rendelni. Na kapirgászok, ez most csak eszembe jutott.