Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hat koszonom a batorito szavakak, jol esik, de sajnos nemteszik beszerezhetove a hianyzo dolgokat. Meg nagyot kell improvizalnom hogy valahogy megoldjam azokat. Persze en nem az a fajta vagyok aki feladna. Ha en valamit a fejembe veszek akkor azt vegig csinalom ha barmibe kerul is. Csak ez mar kezd elfajulni nagyon komolyan arra fele hogy "barmibe kerul is", a vegen meg 2 Frex is ki fog jonni a kiadasokbol. Kotve hiszem hogy akadna meg valaki aki enyi energiat, idot, es penzt fektetne az ilyen, kulso kinezetre jelentektelen dologra. Ahogy mas embereket ismerek mar nagyon regen feladtak volna. Csak en aki naponta hasznalni fogom, nekem abszolutt nem jelentektelen, sott nagyon is fontos tenyezok amik kellenek. Amugy a Frex-et megrendeled, oszerakod, es hasznalod, nem kell hozza semmi kulonos. De en boviteni, nagyobbitani akarom mert az eredetibe nemferek bele (mondjuk ez mar megvan, es sokkal kenyelmesseb, bovebb), de még meg kell emelnem kb. 15-20 cm, mert nagyon alacsonyat van az asztalhoz kepest, felfele kell a monitorra neznem, meg kerekeket kell ra szerelnem hogy mobilis lehessen, fere tudjam tenni ha kell, kerekek nelkul egyedul meg nem mozditom.
Szoval,
bovites = OK
magasitas = meg kell csinaltatnom az alvazat, nem olcso mulatsag lesz, meg a havert is el kell ernem a cegbe
kerekek = mar vettem 4darabot, 1db 6,50 Euro x4 darab = 26 Euro, mereg draga, de ez volt az egyetlen ami a legkozelebb volt ahoz ami nekem oda fog kelleni es paszolni, fekezosset akartam, de az ilyen nemvolt, csak bazi nagyok, szoval meg a felszerelest kell megodanom az alvazra ami meg nincs
pedal csusztato mechanizmus, hogy tudjam dinamikussan allitani a pedalokat jobra balra (kuplungos/nemkuplungos).
Persze es mind ezekhez kell 100db "L" oszeilleszto profil 30x30x26 3mm vastag vasbol meg 50db egyenes (nem "L"), mindegyik 2 lukkal, es ez az amit itt ebbe az allamba lehetetlen beszerezni, ugyhogy kell valakit talalnom aki hajlando lesz csinalni 150dbot, es nem kuld el a fenebe ha nemrendelek 3 vagonnal. Az oszeilleszto "L" profilok nelkul hiaba lesz meg minden, azok nelkul nemmegyek semmire.
A 2 szo, bordelba, bordel. Bocs, de azt hittem hogy valamenyire ott is ismeros az a szo, no de ha nem akkor elmagyarazom. Hogy mondjatok ha bemesz valahova ahol nem lehet megmozdulni, nincs hova lepni, minden a feje tetejen all, es oriasi a felfordulas, ha belepsz akkor inkabb seggel josz ki onnan minnel hamarabb. No az a bordel, es ez van most nalam az oszes szobaba.
Ezek szerint a bordel olyan mint amikor magyarorszagon megall egy szlovakiai magyar a hot-dog arusnal, es azt mondja hogy kerek 1 párkit horcsicával. Nalunk normalis az ilyen, de nalatok rohelyes, mert a párky az virsli, a horcsica meg mustár, a hot-dog arus meg nez hogy mirol beszel a faszi?, de ezzel nekem nincs gondom
Amugy az a gömbcsukló elkepeszto szuper arba van, hat azon kivul hogy itt lehetetlen lenne beszerezni, ha lenne is akkor is legalabb 5 Euro lenne ahogy ismerem errefele a jarast es az arakot. Hat 6.5 Eurot elkerni egy pergos tesco kocsi kerekert, az mar rablas. De itt ez van. A gömbcsukló se lenne sokkal olcsobb. Igy nem is csodalkozom hogy jol bevasaroltal belole, tutira nagyon megerte, legalabbis az en szemszogombol.
Na jo, meglassuk mire megyek majd az elkovetkezo hetekbe, kell valahogy szereznem "L" profilokat. Ezeket
Kulomben a Frexes is jo draga, ha kell belole 150db....