Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Két szót magyarázz meg kérlek, mert nem tudtam értelmezni a szövegkörnyezetből: (bordelba, bordel)
Ne add föl!!! Sokszor én is siralmas lelkiállapotba kerültem, olyankor kell leülni, inni valami fínomat (beherovkát), és átgondolni. Egyből rájön az ember, hogy nem is szakadt a fejére a világ, kisüt a napocska stb...
Tuti sokan osztoznának most a szenvedésedben: várnom kell még, mert csak alakul A FREX COCKPITOM ÖSSZESZERELÉSE :D
Szóval ne csüggedj.
Azokat rodend, gömbcsukló fejeket vaterán rendeltem egy sráctól, nem előszőr vettem tőle. Kb 1 Euro/darab, tartaléknak rendeltem, ilyen mindig jól jön.
Jó, én is szeretek néha siránkozni, remélem nem jellemző. Meg ugye ismered a mondást: "aki sír attól el kell venni, aki dicsekszik annak meg adni kell, mert nagy szüksége van rá"
Az a propeller amit ott látsz, az tényleg az :D
Tehát kitartás!