Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Most ahogy lett egy pici szabad idom ejjeles elott, mert mar mindent bejartam, oszefutkostam, de alig tudtam valamit beszerezni a hianyzo alketreszekbol a cockpit boviteshez. Ugyhogy most all az egesz munkam felbeszakitva, itt vagyok a nagy bordelba, alig lehet mozdulni, a PCnel kicsavarodva ulok, hatam es derekam majd le szakad, de ha fejre allok akkor se tudom fojtatni hianyzo alkatreszek nelkul, most megalt az egesz kitudja meddig, fogalmam sincs mikor lesz ebbol valami ilyen korulmenyek kozott, meg a haver sincs bent a cegbe ma,holnap, hogy lagalabb nala bizonyos reszeket megcsinaltatnak vagy beszereznek. Szoval most megdoglott az egesz, mint egy felig folepitett haz. Az egyik oldalon nagyon faj a szivem hogy mar veert izzadok, es akkor se megyek semmire, a masik oldalon meg mar az utobbi idobe a rengeteg pech, meg balszerencse ami engem ert, mar kezdem megszokni, mar kezdenek a lehetettlen es termeszetfolotti dolgok normalissa valni szamomra, mar azonse csodalkoznak ha vegig mennek egy utcan es korulottem dolnenek osze a hazak, csak ugy megmagyarazhatatlan okbol. Ugyhogy mar nem is tudom hogy sirjak vagy nevessek, de mar nem idegeskedem folotte, mar belefarattam a sok igyekezetbe ami ugy is balul sul el, szoval mar csak ugy vagyok oszt kesz. Majd lesz valami ha az Ur is ugy akarja, csak sajnos egyenlore mas az elkepzelese.... 

Most legalabb alapossaban nezem at a felrakott kepeket ide a forumba, es tenyleg most latom alapossaban, azt a taviranyitos kepedet Pointer, eloszor nem is regisztraltam a hagy hajszaba meg igyekezetbe. Akkor megis kiderult hogy mink rokonok vagyunk
, legalabbis ami a szokasainkat illeti, sajnos a szemelyes szerencsenkre ez a rokonsag nemvonatkozik, persze megint csak pechemre. Az en szerencsem total elhagyott, mesze jar az mar, szinte az a gyanum hogy mar ott jar nalad a muhelyedbe, azhelyett hogy itthon lenne nalam es nekem is besegitene legalabb egy picit. Szoval udvozold ha oszefutsz vele ott a muhelyedbe (mar mint az en szerencsemmel 
De komolyan tetszik az a becsomagolt taviranyito. Monjuk neked csak zacskoba van, en gondossan betekertem olyan vekony atlaccos nyullos foliaba, de a lenyeg ott van. Szoval te is az a tipus vagy aki kimeletessen banik a dolgaival, mar ha nembarkacsolja szet iket
Meg talaltam a regebbi kepeken is amikor egyszer reggel (1-2 hete) hazajottel azzal a sok bevasarolt cuccokal a kormanyhoz, atalakito, meg simhez cuccok. Ott latom azokat a "Rod End" cuccokat 12 db, (Sikac 8 M), meg olyanokat is lehet szerezni? De boldog vagyok hogy nekem azt nem kell itt hajszolnom kulon, hogy a Frex adott hozza originalt. Itt ha olyannal jonnek akkor elszaladnanak, hogy mi vagyok en foldonkivuli, oszt miket hajszolok, mi a fene az, itt meg olyat senki se latott, egyszeru cuccokat lehetetlen beszerezni, nem meg azokat a golyos cuccokat. Tuti hogy itt a budos eletbe nemtudnam beszerezni, orulok hogy van a Frextol.
Oszt meg tik mondjatok hogy csoro allam vagytok az EUhoz kepest? Hat nemondjatok ilyen baromsagokat. Lehet kulsoleg, vagy bizonyos politikai nezebol az hirtelen ranezesre ugy jon ki, de idiota politikusok mindenhol vannak meg itt is, de bizonyos ertelembe meg zsebre teszitek Szlovakiat, hiaba van itt Euro meg stb...
Nalatok mindigis sokkal szinesseb es bovebb volt a termek piac, rengeteg dolgot belehet szerezni, amiket itt meg csak kepeken se lattak. Szoval ebbol a szempontbol neked, mint cockpit epitonek ott sokkal jobb, csak nyugodj meg. Es az a par apro amit it Euroba kapunk, es fizetesnek hivjak, az se haladja meg a tieteket atszamolva, az is bioztos, ugyhogy egeszen nyugott lehetsz, semmivel se roszabb ott mint itt.
Szoval most meg lealt a cockpit epites, addig proballok mast csinalni, meg a bordelt kerulgetni a lakasba (mivel muhely nincs, akkor a lakasbol kellet csinalnom most erre az idoszakra 3-szobas muhelyet - ekkora neked sincs mi?), no de a forumra azert bejarok rendszeressen, az biztos.
Addig is legy jo. No de miket beszelek, hisz te mindig jo vagy