Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Na, szóval ma megtolodottam a kormánytartó konzolt, mert 9 centivel hátrébb kellett tennem (ilyen mértékű állítási lehetőséget meg nem hagytam nekie). Illetve szétszedtem a G25öt, mert a benne levő USB alig ért el így a kijelzőhöz, kicsit húztam rajta. Fúrtam lyukakat a pillangóváltóba, hogy a toldalékot mrá csak rá kelljen csavarni (ha találok neki valami szép fémlapátot).
    A felfogatást pofozgattam, csavarokat méretre rövidítettem, kicsit a felfogatást is. Talán masszívabb is lett a felfogatás, már nem féltem a picikét hogy letépem :D
    A kijelző konzolát még lerövidítettem, így hogy hátrébb is került, simán beletudok kapaszkodni bárhol a kormányba, nem zavar, de még kényelmesen elérem ha kell a gombokat.