Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Szia, ha mar ilyen szaki vagy kerdeznek toled valamit. En eredetileg LeoBodnar Precision USB Joystick Controller BU0836, akartam venni. De az bekrepalt. Mivel nekem megvan az original Frex SimConMETER, azt majd ha sikerul beszereznem az ALU anyagokat hozza, azt a kormany fole-moge szerelnem, illetve nem a kerekre, hanem a kormany hazra, ugy legyen mint autoba a tachometer, maga a kormanyra nemtervezek semmit. De a "Precision USB Joystick Controller BU0836"-t akartam bekotni komplett dashboardnak, button panelnek, gomboknak, ugy 32db eleg lett volna, meg 1 potmeter az analog kezifeknek. Most ezek joystockbol vannak, de szuper mukodik, nincs gond, de csak 4 gomb a joystick, de az uj Frex cockpitomra amit epitek, ha elkeszul valaha, oda profi dashboardot akarok csinalni, sok gombal. Meg lehethogy vekkert is veszek valamilyet, nemtudtok valami olcsob de jo fordulat merot? Aranyossat, nem tul dragat, ami ECU-ra mukodik?
    Valami ilyesmiket akarnak csinalni:

video
    1 USB controllerrel akarnam elintezni ezt a cuccot, mindenfele display es mas kijelzo nelkul. Esetleg max nehany vilagitos LED valamelyik gomkohoz hogy jelezzen ON/OFF. Ha esetleg tudnal hozzaszolni valamit...
    Koszi.