Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    No latod, en pont ezert montam le a 1 rudas kormanytarto fajta cockpitrol. Eleinte tetszett mert egyszeruen allithato, csak egy profilt kell mozgatni, de aztan eszembe jutott hogy hogy lesz az a pedalhasznalatnal? Raadasul nekem G25 van kuplungal, es duplakuplung, es kozgaz vezetest is megakarok tanulni, azzal meg ott gond lehet, meg van is ahogy irod. Meg asztan a FFB eddig ahogy a G25 az sztalra volt erositve, majd szet szette az asztalt (potyoktak rola a dolgok), csak ugy tancolt az egesz asztal vele, hogy mit muvel a FFB azt mar reg ismerem, es az is gyanus lett az 1 rudas tamaszton. Egyetlen elonye hogy aranyos pici, helykimelo, konyu, es egyszeru kezelni alitani, elrakni. Azert mentem at inkabb stabil 2 rudas kormanyrartora, ami sokkal bonyolultabb, de stabilabb is, es a labadnak se galibaz semmi. Az asztalon a LFS-be a GTR autok 15%-kon majd szet szettek az asztalt. Most meg Frex+Custom cockpiton nyugottan vezethetek FFB 35-40-45% GTR autokat, nem rezeg tole az egesz asztal, de a cockpitba se erzekelem hogy szetrangatna. Stabil az egesz. Csak mar meg lenne az oszes anyak hogy oszerakhatnam az egeszet.