Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hat ez hihetetlen, mindha ikertestverek lennenk 
Ezzel abszolut en is pont igy vagyok. Eddig azt hittem hogy teljessen egyedul vagyok ezzel a velemenyel, nemvolt senki aki ebben egyet ertett volna velem. De most latom hogy mar ketten vagyunk
Szoval nem fogom ujra irni a szavaidot, csak anyi hogy 1:1 egyetertek, en is pontossssssan azt alitom ami az autot illeti. Nemtagadom, nagyon szeretek vezetni, de az igazi kocsinak nemlenne efektiven kihasznalva, meg plusz amit irsz, ugyhogy hobbi vezetesre jo a szimulator is. Manapsag a draga uzemanyagaraknal senki nemjar hobbibol vezetni.
Sajnos a Drienovec egy kicsit mesze van tolem, de 2004-be gyakran jartam arra Kassara szolgalati utakra.
Csak azert kerdeztem, mert en Ersekujvarbol vagyok (Nove Zamky), kicsit nyugatabra, Parkany es Komarom kozott. Szoknak ide jarni magyarorszagrol sracok modelkialitasra, september vege fele szok lenni, csak megakartam kerdezni hogy te nem-e jarsz.