Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Mind sok sokminden, ez sem az én érdemem :D
Okos emberek kitalálták előttem, én csak összeraktam :D
Konkrétan a Klipsch volt az. A tölcséres hangfalaik miatt lettek híresek. Az el az ugye az, hogy a hangszórónak amikor a szobába berakod, a szobának az egész levegőjét kell megmozgatni, az az ellenállása. Ha tölcsérben van, akkor csak a tölcsér szájánál levő levegővel kell foglalkoznia. Az pedig verődve szépen felhangosodik. Ezért lehet 1% helyet a hatásfoka akár 7-9% is !! Pl, így lehet 7W teljesítménnyel Klipsch hangfallal fizikai fájdalmat okozni. :D
Na és ezt a tölcsért hajtogattak be a dobozba, meg a legtutibb, amikor olyan a kialakítás, hogy a sarokba állított doboz a falakat használja a tölcsér szájának végének :D
Azért, ha erősítőépítésről van szó, egy Quad405 végfokot összelehet rakni 10.000 Ft-ból, és olyan minőségű erősítőt, 200.000Ft alatt nem kapsz boltban!
Viszont ha már szétoffolom a topicot, had büszkélkedjek a gyöngyszemeimmel.
Ha tippelnem kellen, Tika vagy 30 felett mozog kicsivel, örök gyerekként (mint én), vagy 50 felett, amikor már kirepültek a kölkök, és a második gyerekkorát éli. :D