11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#3406 a 3 monitor helyett a TV-t, vagy
a 3. monitor helyett a TV-t?
Az első kivitelezhető, csak gondolom értelmetlen számodra.
A 2. verziót sajna nem lehet 1 videókártyával.
-
#3405 3 monitoros emberek!! Eszembe jutott hogy nekem van a videokártyámon 2 monitor kimenet +egy tv nem lehetne a 3 monitor helyet a tv beállitani ? Tehát az a program nem tudná lekezelni pl lfsbe ? Bagy help pls segitsetek :P txh -
#3404 Ma épp még nem gondoltam rá, köszi :P
Aug 11, amikor kezdik a kipostázást.... -
#3403 Nem semmi
Van minden mint a bucsuban :D
Egyébként a pedálod mikor jön? Gondolom várod mint a messiást. -
#3402 Stényleg...
-
#3401 oké :D
rbal: Én is csak nézek mint a moziban.. milyen cuccok vannak már.
Az a legnagyobb hiba hogy nem az én pénztárcámhoz lőtték be az árakat :( -
#3400 Gyerekkoromban muterékkal sokat voltunk Szlovákiában, volt hogy ott is hagytak 2 hétre üdülni. Állandóan sztrapacskát kértem enni :D Mire megjöttek meg is gömbölyödtem :D
A lényeg, hogy ott beszéltek az öregek ilyen tök aranyosan magyarul :D
Néha ezt vélem felfedezni Tika írásában is.
Mindenesetre bizti jobban ír nekünk ide, mint pl én néha angolul forumokra. :D -
#3399 Hát,igazából 14-16-ra :D
Azért mert állandóan úgy írsz mintha izgatott lennél valami miatt:D -
#3398 Ájjjj :D -
#3397 Mind sok sokminden, ez sem az én érdemem :D
Okos emberek kitalálták előttem, én csak összeraktam :D
Konkrétan a Klipsch volt az. A tölcséres hangfalaik miatt lettek híresek. Az el az ugye az, hogy a hangszórónak amikor a szobába berakod, a szobának az egész levegőjét kell megmozgatni, az az ellenállása. Ha tölcsérben van, akkor csak a tölcsér szájánál levő levegővel kell foglalkoznia. Az pedig verődve szépen felhangosodik. Ezért lehet 1% helyet a hatásfoka akár 7-9% is !! Pl, így lehet 7W teljesítménnyel Klipsch hangfallal fizikai fájdalmat okozni. :D
Na és ezt a tölcsért hajtogattak be a dobozba, meg a legtutibb, amikor olyan a kialakítás, hogy a sarokba állított doboz a falakat használja a tölcsér szájának végének :D
Azért, ha erősítőépítésről van szó, egy Quad405 végfokot összelehet rakni 10.000 Ft-ból, és olyan minőségű erősítőt, 200.000Ft alatt nem kapsz boltban!
Viszont ha már szétoffolom a topicot, had büszkélkedjek a gyöngyszemeimmel.
Ha tippelnem kellen, Tika vagy 30 felett mozog kicsivel, örök gyerekként (mint én), vagy 50 felett, amikor már kirepültek a kölkök, és a második gyerekkorát éli. :D -
#3396 35 multam, lassan mar ven ember leszek, oszt csalad meg sehol, no de ez van...
Miert, menyit tippeltel? Ez meg engem erdekelne. -
#3395 Ez is igaz, mar en is kezdek atterni fulhagatokra a szimulatoroknal (mert csak azt vezetek, mar nem jatszom, de jatekoknal is igy lenne) -
#3394 Megkérdezhetem hogy te hány éves vagy?Csak kíváncsiságból kérdezem. -
#3393 Latod, ebben egyetertunk, igaz en is igy gondolom Abszolut ami a konzerv dobozokot illeti az olcso hazimozikhoz, meg amugy a hazikeszitesu hangfalak is, igy van, ahogy mondod.
De meg kell hagyni, megint nobel dijas fotokat raktal fel , nembirom ki hogy neszoljak valamit hozza. Ehhoz nem is lehet nemszolni semmit, minden keppen megerdemel par szavat.
OK, felfogtam hogy te mindig nagyban utazol, akarmi legyen is az Hat ez a hangfal.... hat ez bazzzi...... baszzzzusssss..... ilyent meg tenyleg nemlattam. Tobnyire az ilyesmit parnatartonak szokjak hasznalni Es mi a celod vele? Esetleg kisseb foldrengeseket produkalsz? Mondjuk azelott is mar tuttam hogy nem panelba laksz, de ez most mar abszolutt egyertelmu lett
Amugy a szeizmografusok (vagy hogy irjak) meg nempanaszkottak, hogy valahogy feltunoen tul sok a foldrenges arrafele? Vagy esetleg az utcatokba a lakosok, hogy miert rezeg a fold olyan gyakran?
Hat haver, ez bazzzzi csucs, szivesen kiprobalnam. A zenet en is szeretem erezni, nem csak halgatni. Mondjuk azert ezzel nyaron a tul nagy hosegbe akar huzatot is tudsz csinalni, eleg megtalalni a megfelelo frekvenciat, jol mondom? -
rbal #3392 Sztem is jól elfér, igaz gondolom a control panel azért még lehet hogy beleszól, vagy valahogy ennek a seggére akarod feltenni a sok bizbaszt? Nem értek hozzá, hogy kell azért kérdezek ilyeneket. A tekerős gombokat már akkor értem hogy azok lesznek. De ha a hely engedi, mindenképp + gombhelyeket kéne rá pakolni, mert azért szükség van rájuk. Persze ha a lehet, helyügyileg hardverileg, meg szoftverileg. -
rbal #3391 Ja szeretem ezeket a fajta szimes dolgokat, legalábbis kipróbálni. Az IL2-t nagyjából repülni is tudom(tam, már régen repültem rajta), a többit Lock on, MFS már elég bonyolult jól repülni, azok csak próbának voltak a gépen. Amúgy jó volt a Microsoft train szim is azon bírtam a csühösökell menni. Szórni a homokt a sínekre, meg játszadozni a gőzkarral, vagy mivel az emelkedőkön.... Aztán láttam gyári vonatirányítópultot PC-re mondom ilyen nincs, mindenre van gyári játékeszköz! -
#3390 ha kell öregapámnak van metró bodé kell odadom :D de akkor a csapatot viszed egy köre :D persze elenörök ne legyenek :P -
#3389 Mond neki, ha jó zenét akar, vegyen vinyl játszót. Felejtse el a CD-t. -
#3388 Ja,amikor vette akkor nem nagyon érdekelte hogy mit vesz,csak szóljon.Most akar magának majd újat venni... -
tomi555 #3387 köszi, ez már egész jól elfér ahogy látom azthiszem maradok ennél:) már csak be kell szerezni az alaktrészeket mert van 1-2 kérdéses pont amit le kell tesztelni mielőtt nekiállok panelt tervezni/gyártatni -
#3386 Apádnak igen érdekesen bonyolult a pénisze :D
Házimozi hangfalszett a sztereó erősítőn :D -
#3385 Te se szeretnéd azt,hogy este 11kor is azt kelljen hallgatnod ahogy a szomszéd gyerek szimezik,fps-ezik. -
#3384 Látom repülgetni is szoktál (IL2) :) Amúgy én is kipróbálok mindenféle szimet, legútóbb metro meg vonat szimut néztem.. Csak sajnos ezekre már nem jut időm.
Mekkora lenne már otthonra csinálnék metro cockpitot X'D De amúgy nem volna bonyolult csak krva nagy a helyigénye
-
#3383 És ha valakit zavar,akkor mi van? -
rbal #3382 Verzio4 kormányon:
http://rbalint.atw.hu/kep13.jpg
http://rbalint.atw.hu/kep14.jpg -
#3381 (Most megmutatom hogy apámnak mekkora a pénisze
Klipsch B-3,F-3,C-1
1020 dolcsi
Exposure 2010 AMP
1250 dolcsi
Exposure 3010 CD-Player
1995 dolcsi
+
pár száz dolláros kábelek...)
Amúgy játékhoz fölösleges a hangfal...ha annyira felhangosítod hogy mindent halj,akkor valakit biztos hogy zavarsz.Ha pedig olyan halk hogy senkit sem zavar akkor meg te nem hallasz mindent.Szimezéshez meg végképp nemkell.
-
#3380 Áhhh, sosem vesznénk ilyenen össze :D
A jó Hifi ismérve, hogy halkan is szépen szól. A hangerőnek semmi köze nincs a minőséghez. Talán csak annyi, hogy a gagyi cucc halkan nem szól szépen :D
Igazából, azoktól a műanyag maszkos, távolkeleti mélynyomóktól tudok kiakadni, ami az 50 ezer forintos 'ZS' kategóriás házimozikhoz jár. Mély hangot ugyan nem tud tisztán leadni, csak van egy kiemelt frekvencia (~80Hz) amin megtud szólalni. És ahelyett hogy egy feszes mély hangot adna ki, elkezd lefetyelni mint a kutya amikor vizet iszik. Ilyen broafafafafafafafa, ami persze csak a rosz hangszóró csillapítás, meg a vérszegény erősítő miatt van.
Mivel házimozira egy fillért se szánnék feleslegesen, - ha nem muszáj - én is inkább házilag készítettem. Jónak nem jó, de legalább csak akkor szólal meg amikor kell, és azt is inkább csak érezni mint hallani. :)
Tudom, tudom, ha nekem mond valakit olyat, hogy házilag épít hangfalat, és hogy jól szól, mindig elmosolyodom. Az jó nem lehet, csak akkor, és csakis abban az esetben, ha tervrajz alapján csinálja, pontosan olyan minőségű fából, pontosan olyan rogzítési móddal, és az előírt hangszóróból!!
Úgyhogy, én is csak tölcsért csináltam egy apróka hangszóró elé.
1 2
És az ágy alatt nem is zavar :D -
#3379 Ha a Pointer baratunknak enyit kellene hajszolni a cuccokat ahoz amiket gyart, akkor meg a elso projekt negyedeben se tartana. De azota mar kesz van tucatnyi dologgal. Persze tudom a muhely a haz mogott az sokat segit, de anyagot is kell szerezni, feldolgozni csak utanna tudja az ember. De a legroszab ha se anyag, se muhely. -
#3378 Amugy most jottem haza a varosbol, fel napot megint jartam az uzleteket meg cegeket, lehet tippelni mit szereztem. Ha sikerult venni 2db M4x40 meg 2db M4x50 csavart meg hoszzabitott anyakot hozza. Ez minden. Semmi tobb. Nincs it kutya sz*r se... Vagy ha gyartananak is, akkor is ezres tetelekbe kell hogy vigyel. Ezert nemszeretek mar csinald magad cuccokat gyartani. Ezt befejezem oszt kesz. Meg az elektronika elmegy, az beszerezheto, de a fem, cas, ALU, Zn cuccok nagy problema, beszerzes is, meg a feldolgozas is. Gyarakba nincsenek ismeretsegeim, anelkul meg szar.... Vagy nincs semmi, vagy kell hogy vegyek egy vagonnal, tonnakra. -
#3377 nagyon vicces...
-
#3376 Én tudok,apámtól ellopom a hangfalait és rákötöm az erőssítőmre és ez mind ingyen van:P -
#3375 En is szeretlek de azert szaljunk le a foldre. PC hangrendszerekrol volt szo 200-300-400 Euroert, nem profi audio Hi-Fi rendszerekrol 1600-7000 Euroert, mert meg azt is lehet fokozni boven. En csak azt mondom hogy abban a PC kategoriaban a LOGITECH Z-5500-nek nincs parja, ha van jobb anyi penzert akkor szoljatok. Igaz en is eleg igenyes vagyok a jo minosehu hangra, de eddig mindig en szerkeztettem magamnak az erositoket, soha nem vettem originalt, de most a LOGITECH Z-5500 mar van anyira jo anyi penzert, hogy mar nemerdemes magamnak szerkezteni, meg vasarolni se valami nagyon profi rendszert. Ugy is csak panelba lakom, szomszedok is vannak boven, ugyhogy a LOGITECH Z-5500 boven fedezi azt ami nekem kell, meg zeneben is. Es ezt itt a Creatival kapcsolatba vitattuk, ami szinten mesze van a profi Hi-Fi redszerektol, de a legjobb Creative reproknal a LOGITECH Z-5500 biztos jobb. De nemenjunk bele a bazi draga profi audio Hi-Fi renszerekbe. Inkab maradjuk haverok tovabra is -
tomi555 #3374 Ha nem gond akkor igen, nyomtasdd ki légysíves. Itt van vonalasan ne fogyjon a festék:D Amúgy alul a két fekete pont az ilyen forgókapcsoló szerűség, azzal lehet majd pl léptetni hogy mit írjon ki vagy akár joystick gombként felismertetni, és ezen felül nyomógombként is üzemelni fog:) amúgy ha minden jól meg még lesz rajta kimenet ahová akár 16(mátrixban 4*4) gombot rá lehet kötni -
rbal #3373 Verzió 4 sztem. Nyomtassak hogy nézne ki? Amúgy alul a két szélén az a fekete körök kapcsolók, vagy a felfogatás helye lenne? -
#3372 1 mondatot írtam (#3334), annak ez volt a közepe, "csak XP alatt megy az Innobec"
Én is úgy oldottam meg a próba erejére, hogy hálózaton átküldtem a simtool jelét egy xp-s gépre, és az mutatta.
Sajna csak activesync-el megy, ami vista óta már más. 3 órát kerestem valami helyettesítő progi után, de nem találtam semmitsem. -
#3371 Na, kezdődnek a gondok.. MiO C720 (nem windowsos) PNA
Win7et használok, esélytelen? -
#3370 Nem látom a szélesvásznú tv helyét a képeken -
tomi555 #3369 Tervezgettem megint kcsit és sikerült még kisebbre venni de ennél jbban már tényleg nem nagyon tudom összezsúfolni:) tachometert majd megnézem mintha egyszer olyat láttam volna hogy a jel frekvenciáját kell állítgatni majd utánanézek még. Most abban se vagyok biztos hogy erre érdemes lenne rátenni elvégre ez a kormányon mutat jól, és áll kézre, ha együtt forog vele (legalábbis a gombok miatt) de a tachometer úgyse forog a kormánnyal:D ugyhogy az lehet hogy egy következő project lesz. de ez már inkább csak programozás kérdése az meg úgyis odébb van:D jaj képeket majdnem elfelejtettem:D
ver.3
ver.4 -
#3368 "LOGITECH Z-5500 apszolut profi hangzasu ... hogy a muzsikusok, hegedus, gitaros mint ha ott alna az ember mellet anyira tiszta es jo hangzasu, minden zenere, mag a komoly zenere is"
Wááááááááááááá,
én nagyon szeretlek Tika, de ha ilyet mondasz, akkor azt kell gondoljam, hogy még soha a büdös életbe nem hallottál jó HiFi-t.
-
#3367 Nagyon egyet ertek veled!!! A használhatóságnak meg semmi köze az esztétikához!!!!!!!!!!!!!!!!! Utalom ha valami esztetikailag szuper, de hasznavehetetlen! Sokszor kompromiszumot kell kotni, vagy megtobszor a flexibilitas es efektivitas a esztetika karara megy, de en valalom, mert nekem a legfontossab a használhatóság es efektivitas!!!