Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Latod, ebben egyetertunk, igaz en is igy gondolom Abszolut ami a konzerv dobozokot illeti az olcso hazimozikhoz, meg amugy a hazikeszitesu hangfalak is, igy van, ahogy mondod.

De meg kell hagyni, megint nobel dijas fotokat raktal fel , nembirom ki hogy neszoljak valamit hozza. Ehhoz nem is lehet nemszolni semmit, minden keppen megerdemel par szavat.
    OK, felfogtam hogy te mindig nagyban utazol, akarmi legyen is az Hat ez a hangfal.... hat ez bazzzi...... baszzzzusssss..... ilyent meg tenyleg nemlattam. Tobnyire az ilyesmit parnatartonak szokjak hasznalni Es mi a celod vele? Esetleg kisseb foldrengeseket produkalsz? Mondjuk azelott is mar tuttam hogy nem panelba laksz, de ez most mar abszolutt egyertelmu lett
    Amugy a szeizmografusok (vagy hogy irjak) meg nempanaszkottak, hogy valahogy feltunoen tul sok a foldrenges arrafele? Vagy esetleg az utcatokba a lakosok, hogy miert rezeg a fold olyan gyakran?
    Hat haver, ez bazzzzi csucs, szivesen kiprobalnam. A zenet en is szeretem erezni, nem csak halgatni. Mondjuk azert ezzel nyaron a tul nagy hosegbe akar huzatot is tudsz csinalni, eleg megtalalni a megfelelo frekvenciat, jol mondom?