Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Áhhh, sosem vesznénk ilyenen össze :D
A jó Hifi ismérve, hogy halkan is szépen szól. A hangerőnek semmi köze nincs a minőséghez. Talán csak annyi, hogy a gagyi cucc halkan nem szól szépen :D
Igazából, azoktól a műanyag maszkos, távolkeleti mélynyomóktól tudok kiakadni, ami az 50 ezer forintos 'ZS' kategóriás házimozikhoz jár. Mély hangot ugyan nem tud tisztán leadni, csak van egy kiemelt frekvencia (~80Hz) amin megtud szólalni. És ahelyett hogy egy feszes mély hangot adna ki, elkezd lefetyelni mint a kutya amikor vizet iszik. Ilyen broafafafafafafafa, ami persze csak a rosz hangszóró csillapítás, meg a vérszegény erősítő miatt van.
Mivel házimozira egy fillért se szánnék feleslegesen, - ha nem muszáj - én is inkább házilag készítettem. Jónak nem jó, de legalább csak akkor szólal meg amikor kell, és azt is inkább csak érezni mint hallani. :)
Tudom, tudom, ha nekem mond valakit olyat, hogy házilag épít hangfalat, és hogy jól szól, mindig elmosolyodom. Az jó nem lehet, csak akkor, és csakis abban az esetben, ha tervrajz alapján csinálja, pontosan olyan minőségű fából, pontosan olyan rogzítési móddal, és az előírt hangszóróból!!
Úgyhogy, én is csak tölcsért csináltam egy apróka hangszóró elé.
1 2
És az ágy alatt nem is zavar :D