Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    En is szeretlek de azert szaljunk le a foldre. PC hangrendszerekrol volt szo 200-300-400 Euroert, nem profi audio Hi-Fi rendszerekrol 1600-7000 Euroert, mert meg azt is lehet fokozni boven. En csak azt mondom hogy abban a PC kategoriaban a LOGITECH Z-5500-nek nincs parja, ha van jobb anyi penzert akkor szoljatok. Igaz en is eleg igenyes vagyok a jo minosehu hangra, de eddig mindig en szerkeztettem magamnak az erositoket, soha nem vettem originalt, de most a LOGITECH Z-5500 mar van anyira jo anyi penzert, hogy mar nemerdemes magamnak szerkezteni, meg vasarolni se valami nagyon profi rendszert. Ugy is csak panelba lakom, szomszedok is vannak boven, ugyhogy a LOGITECH Z-5500 boven fedezi azt ami nekem kell, meg zeneben is. Es ezt itt a Creatival kapcsolatba vitattuk, ami szinten mesze van a profi Hi-Fi redszerektol, de a legjobb Creative reproknal a LOGITECH Z-5500 biztos jobb. De nemenjunk bele a bazi draga profi audio Hi-Fi renszerekbe. Inkab maradjuk haverok tovabra is