Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    En is nagyon Creativos vagyok, de... olvasd tovabb!
    En mikor vasaroltam, en a leg megessab kategoria Creativet akartam SW550 ha jol elmlexem, de mindegy. A lenyeg hogy a Creativenek szuper kartyai vannak, 15 eve azokat vasarolom es hasznalom, most egy X-Fi Elite Pro van, csucs! De a hangfalaik hangja soha nemtetszettek 100%-ra. De mivel mast nemismerten akkor azt valasztottam, nem a legroszabb, kibirom
    De mikor az utolso pillanatban ratalaltam jo nehany review-re es teszt-re a csucs kategoriaju Creative GigaWorks S750 vagy 550 vagy 500 es Logitech LOGITECH Z-5500, mert nekem a zene is fontos tenyezo volt, csak a 5.1-el a zene nemnagyon fer osze. Az amit azokba a tesztekbe olvastam hogy a LOGITECH Z-5500 apszolut profi hangzasu abban a kategoriaban, a legjobb Creative bokaig sem er neki, hogy a muzsikusok, hegedus, gitaros mint ha ott alna az ember mellet anyira tiszta es jo hangzasu, minden zenere, mag a komoly zenere is, akkor a LOGITECH Z-5500 mellet dontottem, joval dragabb volt a legdragabb creativenal, de megerte!!! Ami a mozit, filmeket, jatekokat illeti, ott a doromboles, meg durrogas nagyabol egyforma mindketton, de ami a zenet illeti a LOGITECH Z-5500 abszolutt nertes! Es ezt tanusitom en is! Nagyon gyonyoruen szol, es tisztan, dinamikussan. Hiaba ir a Creative 40kHz high freq adatokat, az csak uzleti maszlag, amit az ember egyse tud hallani. A parameterek szerint a Creativet vettem volna, de a realis tesztek a LOGITECH Z-5500 mellet dontottem, nagyon jo hangzasu reprok! Sokkal jobban szolnak mint a Creativok. Es zenet is a legjobban tudjak, ami a 5.1nel nagy ritkasag.