Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a 50cm * 2m körív darab ami benyúlik mellé a lényeg. Igazán jó lehet, ki kéne próbálni. Egyedül a képminõségtõl félnék, meg a projektor szokásos gyíkjaitól, sötétszoba, izzócsere.....
Igazán ötletes, ilyet még tényleg sehol nem láttam.
Itt ez még érdekesség.
érdekes megoldás... én még nem láttam...
Virtual SimRacing
Perspektivíkushoz vagyok hozzászokva 😊)
Egyébként semmi baj a rajzokkal, sztem átlátható és érthetõ, csak a TV vagy monitor nincsen középpen az állványon...😄
Aki ért hozzá bizti jót röhögne rajtam 😄
De sokkal jobb mint a mûszaki rajzlap 😊
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Arra gondoltam, hogy a fékrugó, támasztékát arra csavaroznám fel, a szerkezetet, meg belesúllyeszteném a zártszelvénybe. Csak nemtom hogy a 20kg hat-e majd rá, és milyen jelet lehet majd kicsalni belõle.
Mit is mondtál ? 0,17V jön ki maxx terheslésnél ? és 5V ról is megy ugyi?
Csak mer ha nem jön ki az a fesz, csak 0,10 max és felszorzom hogy ez elmenjen 4,7V ig, azt egyszer rárugok, akkor mi lesz a g25 el ? 😄
A kulcsmondat a "Csak készüljön el vele" 😄 A gond ott kezdõdik h kb 0 idõm van rá😞 de nem adom fel egyszer csak kész lesz😊
Pointer: Na és a load cell? nem látom a rajzon😊 Amúgy jól néz. Én még nem tom meghagyom-e ezt a megoldást majd ha megjön az érzékelõ kitalálom h legyen😊
Csak készüljön el vele.
Vagy esetleg, x-sim nek az új szimulátor programja elvileg támogat ilyet a G15 bill LCD-kijelzõjére, de ez még ilyen beta dolog.
Bár létezik egy jó megoldás, platformtól, játéktól független, mindennel együtt mûködik, csak játékonként kell picit állítani 😊 Iszonyat nagy ötlet.
Na ha ezt ebbõl megérteni D
Én igazából "házikészítésûre" gondoltam...Nem tudom, hogy ez hogyan valósítható meg...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Érdeklõdnék, hogy ilyen LCD kijelzõt -ami a sebességfokozatokat mutatja- honnan lehetne beszerezni és konkréten hogy hívják? Ja, és kb mennyiért?
Köszi!
(Nagyon igényes cucc... a fene megesz az irigységtõl! 😄)
www.smart-bus.hu
Monitor tekintetében, elhiszem hogy LCD nem tud olyan színeket mint képcsöves, hogy ennek nem világít a feketéje sötétben, hogy vannak feketénél, fehérnél részletek, meg ha jól látom ott egy webcam ami nézi, tehát freetrack-ot használ, de akkor se szélesvásznú. Azt a csõlátást ami ott lehet 😄
Nahh most kiirígykedtem magamat 😄
www.smart-bus.hu
Én hallottam már Race07ben hogy kifejezettem csak háttérsugárzóból jött a mögöttem jövõ verda hangja. Amúgy inkább fülessel tolom.
a mai szimulátorokból az 5.1-es hangot.Az utolsó ami támogatta emlékeim szerint a Nascar 2003 volt.
adatok tervrajz méret megvan?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Mai találóskérdés:
Melyik gombra állítottam fényszórót?: 😄 (elfelejtettem, de biztos logikus választás volt)
Na ez már nem buttonbox, hanem buttonkomód 😄
De milyen többire gondolsz? 😄
A kerekes megoldás jópofa, kitolhatod a folyosóra ha nem kell épp 😄
Mondjuk a fotón nem látszik sokminden. Az anyagára a fémnek az nem lehet több mint 5 rongy, + kerekek + festés + meg nem látom mi van talán középen szövettel borítva. Ha az fémlemez akkor az még plusz +4 rongy legalább. Tehát valamhol 15-20 körül biztos megáll, + ülés. Ami maxx 10 rongy ha bontóban vadászik az ember egy jobb állapotút. Ugye ere rájön az összeszerelés, ami megint relatív. Ha megvan a felszerelés akkor lehet itt az ingyen kifejezéssel dobálózni, ha nicsen, akkor egy heggesztõ, 2.000,-Hufos órabérével 8 órás munka pl 😄 +Festés ami panellakásban nem biztos hogy 1xrû munka.
Az ülés állítható, de a pedálnak vagy a kormánynak is annak kéne még lennie, hogy biztos kényelmesre beállítható legyen.
Bár ha nekiállnék "gyártani" ilyet itthon lehet én se adnám olcsóbban 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De itt ez annyira jól lát oldalra, hogy max akkor lenne érdemes oldalra néznie, ha rutinozik kresz órán 😄 Nekem perfektó jól megy amúgy a Freetrack, bár csak 72cm széles a képernyõm.
divx79: Az uccsó játék valszeg iRacing.
Elég sok helyrõl beszerezhetõek, de ha van a közeledben használt írásvetítõ az is hasonlóakat használ, csak lehet, hogy nagyon torzít.