Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Koszi a valaszt meg a kepet. Ismerem ezt a fajta szetszerelt felfuggesztest
    Gondolkoztam is rajta, de mondom en jobban szeretem kimelni a dolgokat (habar utobbi idobe az az erzesem van hogy total felesleges, mert ugy is elcseszodik minden, mar nemgyartanak minosegi cuccokat). Aztan azert akarom egeszbe felszerelni a pedalokat, nem szetszedve. Jobban is lenne vedve a portol. Szetszedve nagyon porosodnak a potmeterek. A tesom pedaljait ha lattad volna mikor kinyitottam (javitottam), hat abba mar talan minden volt, eppen hogy csak kismalacok nemfutkostak benne. Nos ezert is jobb a UpsideDown (lefejjel) pedal felfuggesztes, kevesebb kosz is megy bele, meg realissab is mint az autokba. A rugot atdobni nem gond, mar tobszor szetszettem, meg aztan en szokom csusztatni a pedalokat jobra-balra, attol fug milyen kocsival megyek (kuplungos vagy anelkuli GTR vagy formula), meg ezert is jobb ha egybe van a harom, csak meg a csusztato mechanizmuson gondolkozok, illetve mar kitalaltam, csak meg nemtom menyibe fog kerulni. Dokumentalom, meg ha kesz lesz csinalok uj kepeket, aztan majd valahova felrakom.
    Ja a telefonzsinor engem is biztos zavarna, probalnom se kell, tudom, mert en sokszor hasznalom 900 vagy 720 fokra a G25 kormanyt, es nagyon sokat tekergetem. Pont ezert en nem is tervezek dolgokat direkt a kormanyra (max par gomb kivetelevel). Nekem szimetrikus kerek kormany kell, ugy jo ahogy van. De korul akarom pakolni cuccokkal a hazat. Tachometer, dashboard, gombok, stb..
    No es a index kapcsolokat is hoztam a roncsteleprol Fordbol, aranyossak, de a G25-ho azok is nagy bunkok, mar mint ahova a drotok kotodnek. Maga a kapcsolo pont jo lenne a G25-hoz, ha a konektor rajta nem lenne akora bunko. De azt se a kormanyra akarom szerelni, hanem a meghoszabitot tengo korul ahogy igaziba is van az autokba. A kormanyt tekered, de a index kapcsolok mogotte stabilak. Szoval a sorrend: kormany kerek, pillango kapcsolok (tekerednek a kormanyal), index kapcsolok stabilan vannak, kormany haz. Szoval rendessen mint igazi autokba van. Erre kellene a 10cm tengo hoszabitas.
    A masodik es harmadik fentrol, a kapcsolok.
    6066606
    6096401
    http://www.southwalesprops.com/lights.htm