Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #3343 Hát sztem jobban jársz, ha a pedálokat kiszeded, és a burkolat nélkül szereled fejtetőre a cuccokat az eredeti sorrendben! Ha rugót akarsz cserélni akkor is szét kell szedned amúgy is az egészet, csak az alaplapról nem kell lecsavarozni, de véleményem szerint azon már nem múlik. Ha nem jó ugyanúgy vissza tudod csavarozni az egészet ahogy volt. Az én megoldásom:http://rbalint.atw.hu/kep2.jpg
A kormány kihosszabításával, meg gondban leszel szerintem, mert a 2nyomógomb az asszem fixen van benne, és az útban lesz. Meg ha ráteszed az indexet arra is kell 2 kapcsoló aminek nehéz lesz elvezetni a kábelét ha kívül fűzöd el. belegabajodsz, vagy útban lesz szerintem. Ugye lehet azzal a spirálos kábellel, ami azért igazodik, de engem pl zavart mikor annó nekiálltam gombokat tenni a G25-re, és az elején kipróbáltam ezzel a telefonkagyló vezetékkel. Nekem úgy nagyon nem tetszett, de sztem próbáld ki mielőtt arra tervezel mindent, és a végén zavarni fog. Lekapod a telefonról aztán felszigszallagozod, és tekergeted a kormányt megfeszül e, meg zavar e.