Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    En se vagyok oda olyan modolasokert ahol szet kell fureszelni, vagni, vagy reszelni az original cuccot. De olyat szeretek ahol javit a mod a funkciokon, flexibilitason, stb., de ugy hogy az original cucc megmaradjon eredetibe. Persze szetszedni-oszerakni lehet, de minden resze viszaalithato legyen az eredetibe, es furas faragas nelkul legyen az eredetibe. Peldaul most azon vagyok hogy a G25 pedalokat fentrol szereljem be a cockpitba, mint az igazi autokba, de ott fel kell cserelni a gaz-kuplung rugokot - ilyen nem gond, mert nem teszem tonkre az original cuccot. Aztan meg azon vagyok hogy komplet tachometer blockot akartam a kormany moge mint igaziba, de az pont azert nemlehetseges, mert az original auto tachometer blok tul nagy, es szet kellene faragnom a G25 hazat, azt pedig nemakarom tonkretenni. Ugyhogy ezen meg torom a fejem. Tovabba a kormany moge iranyjelzo kapcsolokot akarok szerelni, ahhoz kell nekem a hoszabito alkatresz a G25-hoz, ezt is ugy akarom hogy nefurkaljam szet az originalt, teoretikussan lehetseges, csak meg kell talalnom azt az embert aki kepes olyan alkatreszt kigyartani, azt meg errefele nagyon nehez. Meg persze nelegyen irrealis aron, nekerjenek erte 200Eurot, meg nekellesen 1000 darabot vennem belole.