Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
tomi555 #3312 Igen az oldalsó ledeket most csak jelzésnek tettem oda, nem mind zöld lesz és egyesével konfigurálható lesz hogy mikor jelezzen. Az LCD megvalósítása elhelyezés szempontjából kérdéses, mivel ezt ilyen formában rá lehetne tenni a kormányra is de ha még ez alatt van egy LCD panel nem tudom hogy lehetne egyszerűen megoldani a felrögzítését. A mostanihoz még annyit hozzátennék hogy a két oldalára tervezek 1-1 forgókapcsolót amivel a különböző infokat lehet léptetni és akkár gombkét felismerni illetve lesz lehetőség plusz gombokat vagy akár analóg órát rákötni (gyárit is akár de annak nem tudom milyen el kell, majd megnézem). Illetve egyelőre az LCD-t is úgy gondoltam hogy meglesz rajta a kimenet és egy szalagkábellel rá lehetne kötni.