Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    1. nemkivitelezheto. A 900 fokos az olyan tervezesu kormany, a 270 fokosnak meg 270 fok mechanikailag. Azt brutalissan atkellene csinalnod, ami inkabb nem lehetseges, mint lehetseges. Sokat kutattam kormany tuning es modok utan de olyat sehol se lattam.
    2. Lehetseges ha ugyes vagy es mechanikailag megoldod. Plusz kell hozza pl. egy 6-7-8 gombos joystick elektronikaja, es a gomjait be epiteni a valto szekrenybe. Nekem amilyen gonjaim vannak a hozzaferhetetlen nersanyag beszerzessel, en biztos nemvagnak bele. Esetleg regebben igen mikor meg volt muhelyem. De az anyagot errefele mindig problema volt beszerezni.

Amugy a Logitech G25 az 900 fokos es H-valtos es kuplungos, es megfizetheto arba van. Az ara elviselheto-kibirhato es hagyon szuper cuccot kapsz a penzedert. Nem kell 100000ezrekbe menni.