Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat ismet gyonoru kepek Pointer. Szep munka. Amugy nincs kedved nalam is oszedobni valami cockpit cuccot fel ora alatt egy doboz Rumbaert?
    Hat komolyan, te nemvagy igaz. Aszongya fel ora alatt csinalt egy monitor tartot... Ha mi, neked a szerszamok maguktol futkosnak, oszt csinaljak amit kell, mind egyszerre. Hat ocsem, fel ora alatt en meg ki se talalom hogy mit, hogyan. Nem meg hogy meg is csinaljam. Mi van nalad a garazsba, nagyraktar vasakkal, meg plehekkel?
    Kitalalni hogy mit hogyan nem gond, de komoly tudomany megszerezni hozza a cuccokat. Kopottra jarom a labaim, aztan alig lehet valamit szerezni. No amit erdeklottem az uzletekbe az eredeti statikus cockpitra az most esett, mert itt a Frex GP, de most fognak kelleni ITEM profilok (azt mondjuk nem gond, azt tudok), de meg egy csomo alkatresz kell majd hozza, az oszekoto konyokok, meg speci csavarok, meg meeeeg specibb anyak. Meg egypar profil fog kelleni az eredeti tervbol is. Meg minimum 4 kerek fekezesi lehetoseggel. Olanyok mint a Tescoba a kocsikon, vagy kint a kerekes kukakon. Nemsporolok a mereten mert ugy is 18 cm emelnem kell az egesz cockpitot. Meg raszerelni a sajat tuning elkepzeleseim. Meg a kormanytartot hoszabitani meg magasitani. Mert nem roszbol, de azok a japanok tenyleg kicsike emberkek lehetnek, ha maximuumonn van a kormany oszt alig ferek oda, a koz-gaz-kuplungnal meg beverem a tergyem a kormanyba, es pedig a G25 szorito-rogzitorol levettem azt a pici muanyagot, de akkor is meg galibaz. Szoval en bazi nagy darab vagyok es alig ferek bele, nemtom mert sporoltak anyira azzal az egyetetlen profillal. 5 centivel eleg lett volna hoszabb, fizettem volna anyival tobbet 2x5cm=10cm. Csak abbol az ketto egyformabol kellet volna hoszabb, a tobbi talan jo lesz. Szoval meg jon a foltozas.
    Amugy ezt munkabol irom, mert megint tonkre ment egy elektronikai ezkozom, immar a negyedik, az utolso par honnaban. Eloszor tavaly a grafkartya 450Euroert, aztan a G25, aztan a DVD-HDD-rekorderem (multheten), tegnap meg ujra a grafkartya (mar masik, az eredeti helyett ami ki lett cserelve). A poen meg az hogy most mar a grafkartyam 20 nappal a jotallas utan van , gondolom az uzlet majd cseszik elfogadni, ugyhogy mar hajszolok is egy ujat, de kitudja mikor jon meg. Es azok nem ocska kategoriak voltak. Most othon se DVD-HDD, se szimulator, se filmek, se net. Mi johet meg? Majd addig tervezem a cockpit tuningot AutoCAD helyett papirra ceruzaval - az csak nem romlik el. Kivancsi vagyok mi megy szarrraaa a jovo heten, meg azutan, meg azutan...
    Ezekutan mar kedvem lenne feladni az egeszet, es megfogadni hogy mar soha semmit nemveszek, mert manapsag mar minden szar gyartmany, csak van draga meg olcso de mind szar.
    Kedvem lenne ilyeneket mutatni a gyartoknak a mai termekekre es minosegre amiket gyartanak. Csak sajnos mink vasarlok huzzuk a rovidebbet, es azert is csainaljak azt amit csinalnak mert nyugottan megtehetik, es meg mindig megeri nekik, mert mink egyszeru emberek "szegenkek" ugyis vasarolni fogunk. Hogy rohadnanak meg a rohadekok.