Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Az a baj, hogy ez nekem már a 4. monitor lenne, tehát sehogy.
Van egy 22"-os CRT, azon megy minden játék a vezetésen kívül (LCD-nek sajnos fos a képe, ezt nincs mire cserélni, plazmából meg nincs pici). Ez ugye az egyik kimenetet le is nyeli, ezt nincs hova "osztani". A második DVI kimeneten van egy HDMI átalakító, ami megy a falon levő TV-be (filmnézés, ilyenek). És amikor jött a szimulátor LCD-TV-je, dugdosgattam át a csatlakozót - a nagy plazmásat - a PC hátuljába . Féltem hogy hosszútávon tönkremegy a csatlakozó, ezért vettem egy HDMI kapcsoló dobozt hozzá.
Tehát a három kijelzőből, egyszerre ugyan csak kettő műköshe, de ez nem szerencsés, mindig csak egy működik, és hotkey-el váltok a kijelzők között (ez elég kényelmes is).
Mivel van egy második számítógép a folyosón, az kapja meg hálózaton a telemetria adatokat, és egy hosszú vga-kábelen küldi be egy új picinke lcd-tvre (ha majd felszerelhető lesz már).
Eddig csak 10-15 alkalommal kapcsoltam be-ki ezt az USB kört, de még sosem volt vele baj. Mindig minden megvolt, persze már mindent ismert a gép, lehet ha vadi új dolgok lennének akkor nem menne ilyen egyszerűen.
Nekem is összevissza csúszkál a játék alatti bindelés, ha eltávolítok valamit. Mostmár minden fixen van, megpróbálok semmit sem lehúzni-felkötni.
Én is imádom a feket csokit, de a Rumba akkor is fincsí gyerekkori emlék :D .
"Ha csinal az esztergalyos haverod G25 hoszabitast, akkor mennek a Rumbak "
Gonosz zsaroló